Kanser sigortası nedir?

İçindekiler:

  1. Kanser sigortası nedir?
  2. Moral Destek sigortası Nedir?
  3. Özel sağlık sigortası kanser tedavisini karşılar mı?
  4. Devlet Sağlık Sigortası Nedir?
  5. Kritik hastalık sigortası ne demek?
  6. En tehlikeli hastalıklar nelerdir?
  7. Nazar boncuğu sigortası nedir?
  8. Yaşam Destek Sigortası Nedir?
  9. Kritik hastalık ne demek?
  10. Ülkemizde sık rastlanan hastalıklar nelerdir?

Kanser sigortası nedir?

Tehlikeli hastalıklar sigortası olarak da bilinen Moral Destek Sigortası, gelecekte yaşanabilecek kanser teşhisi durumlarına karşı sigortalılara nakit desteği sağlar. Başka bir sağlık sigortanız yoksa Moral Destek Sigortası'ndan aldığınız finansal desteği, sağlık giderleriniz için kullanabilirsiniz.

Moral Destek sigortası Nedir?

Moral Destek Sigortası, poliçe dönemi içerisinde kanser hastalığına yakalanmanız durumunda toplu maddi destek sağlayan bir sigorta ürünüdür. ... Sigortalı, sigortanın sağlayacağı maddi desteği tedavi giderlerinde veya diğer ihtiyaçlarında kullanabilir.

Özel sağlık sigortası kanser tedavisini karşılar mı?

Özel sağlık sigortası söz konusu olduğunda eğer kişiye sigortayı yaptırdıktan sonra prostat kanseri, meme kanseri, kolon kanseri, akciğer kanseri, mide kanseri ya da gırtlak kanseri teşhisi konulmuşsa sigorta şirketi tüm tedavi masraflarını karşılamaktadır. Ancak her sigorta şirketi bu hastalıkları karşılamayabilir.

Devlet Sağlık Sigortası Nedir?

Genel Sağlık Sigortası, ülke genelinde herkesi sağlık güvencesi içine alan bir sigorta sistemidir. Sigortalı olan kişinin kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler, herhangi bir sağlık sorunları sonucunda sağlık yardımı alabiliyorlar. ... Genel Sağlık Sigortası çalışan ve çalışmayan kesim için ayrı işliyor.

Kritik hastalık sigortası ne demek?

Kritik Hastalıklar Sigortası, vefat ve kritik hastalıklara karşı teminat sunar. Bu teminatlar şöyle: Vefat Teminatı; sigortalının sigorta süresi içinde vefat etmesi halinde poliçede belirtilen, vefat tazminatı olarak sigortalının lehtarına, lehtar tayin edilmemiş ise kanuni varislerine ödenir.

En tehlikeli hastalıklar nelerdir?

Dünyanın En Tehlikeli Hastalıkları
  • Hayatın beklenmedik sürprizlerine karşı sunduğumuz çözümler arasında yer alan hayat sigortası ürünlerimizde de güvence altına aldığımız, dünyanın en tehlikeli hastalıklarından bazıları işte şöyle:
  • Kanser. ...
  • Kalp Krizi (Myokard infarktüsü) ...
  • İnme. ...
  • Kronik Böbrek Yetmezliği. ...
  • Koroner Arter.
Daha fazla öğe...

Nazar boncuğu sigortası nedir?

Allianz Nazar Boncuğu Sağlık Sigortası Nedir? ... Ameliyat ve yoğun bakım sigortası olarak da bilinen Allianz Nazar Boncuğu Sigortası, anlaşmalı kurumlarda geçerli 75.000 TL limit ve %90 geri ödeme olanağı ile ameliyat ve yoğun bakım giderlerinizin karşılanmasına olanak tanır.

Yaşam Destek Sigortası Nedir?

Yaşam Destek Hayat Sigortası; vefat teminatı ve kaza sonucu vefat teminatının yanı sıra umulmadık anlarda karşına çıkan aksiliklerin keyfini kaçırmasını engelleyecek, konut ve sağlık alanında asistans hizmetleri sağlar.

Kritik hastalık ne demek?

Peki kritik hastalıklar nelerdir? Kritik hastalıklar; kanser, kalp krizi, inme, böbrek yetmezliği, organ nakli, multiple skleroz, uzuv kaybı, koma, beyin tümörleri, HIV, parkinson,motor nöron hastalığı, körlük ve işitme kaybı olarak tanımlayabiliriz.

Ülkemizde sık rastlanan hastalıklar nelerdir?

Türkiye'de En Sık Görülen 9 Hastalık
  • Şeker: % 32.8.
  • Tansiyon: % 31,8.
  • Kalp: % 26.
  • Kanser: % 15,9.
  • Nefes Darlığı: % 13.
  • Kolestrol: % 10.6.
  • Kireçlenme: % 10.6.
  • Bel fıtığı-siyatik: % 9.1.
Daha fazla öğe...