Rönesans Sağlık Hizmetleri kimin?

İçindekiler:

  1. Rönesans Sağlık Hizmetleri kimin?
  2. Elazığ Şehir Hastanesi kimin?
  3. Elazığ Fethi Sekin şehir hastanesi kim yaptı?
  4. Fethi Sekin şehir hastanesi kim yaptı?
  5. Renaissance Holding kimin?
  6. Elazığ şehir hastanesi satıldı mı?
  7. Elazığ şehir hastanesi ne zaman yapıldı?

Rönesans Sağlık Hizmetleri kimin?

Rönesans Sağlık Yatırım'ın bünyesinde, 2015 yılında kurulan Rönesans İşletme Hizmetleri; yüksek standartlarda ve etkin bir hizmet sunmanın yanı sıra sağlık sektöründeki uluslararası son teknolojileri takip ederek sağlık hizmetlerinin verimliliğini ve kalitesini önemli ölçüde artırmayı amaçlamaktadır.

Elazığ Şehir Hastanesi kimin?

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi | Rönesans Holding.

Elazığ Fethi Sekin şehir hastanesi kim yaptı?

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ve Rönesans Sağlık Yatırım tarafından, Kamu Özel İşbirliği modeli ile Ağustos 2018'de hizmete açılmıştır.

Fethi Sekin şehir hastanesi kim yaptı?

Rönesans Sağlık Yatırım, halihazırda yürütmekte olduğu Kamu Özel İşbirliği Modeli ile yapılan Şehir Hastanesi projelerinde ortaklık yaptığı Fransız Yatırım Fonu Meridiam ile beraber, EBRD ve MIGA ile yenilikçi bir kredi iyileştirme aracı geliştirdi. Bu sayede Moody's, projeyi Baa2 notu ile derecelendirdi.

Renaissance Holding kimin?

1967 Malatya doğumlu olan Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding'in kurucusu ve başkanıdır. Ilıcak, 1985 yılında Özel TED Ankara Koleji'nden ve 1990 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği'nden mezun oldu. 2002 yılında ise Minnesota Üniversitesi'nin yanı sıra Viyana Ekonomi ve İşletme Üniversitesi'nden MBA derecesi aldı.

Elazığ şehir hastanesi satıldı mı?

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesini Danimarkalı ISS şirketine sattı.

Elazığ şehir hastanesi ne zaman yapıldı?

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ve Rönesans Sağlık Yatırım tarafından, Kamu Özel İşbirliği modeli ile Ağustos 2018'de hizmete açılmıştır.