Evkur sipariş takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evkur sipariş takibi nasıl yapılır?
  2. Evkur sipariş ne zaman gelir?
  3. Evkur ödemeleri nasıl yapılır?
  4. Evkur ürünleri kaç günde teslim ediyor?
  5. Evkur telefon kaç taksit yapıyor?

Evkur sipariş takibi nasıl yapılır?

Evkur mağazalarından yaptığınız alışverişlerde ürün takip numarası ile sipariş takip etmek yada ürün sorgulamak gibi bir durum yoktur bu sadece müşteri temsilcisi aracılığı ile yapılmaktadır lakin eğer ki alışverişinizi Evkur internet sitesinden yaptıysanız üye girişi yaparak hesabım kısmına girebilir ve oradan ...

Evkur sipariş ne zaman gelir?

Evkur Onay Süreci Kaç Gün ? Evkur şubelerinden alışveriş başvurusu yaptıktan sonra en az 7 en fazla 15 iş günü içerisinde size olumlu yada olumsuz dönüş sağlamaktadırlar lakin onaylanmayan bazı durumlarda dönüş geç oluyor yada hiç olmuyor bunuda dikkate almanızı öneririz.

Evkur ödemeleri nasıl yapılır?

Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Evkur ürünleri kaç günde teslim ediyor?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur telefon kaç taksit yapıyor?

Evkur Güvencesiyle Teknolojinin Tadını Çıkarın Evkur sayesinde 6 ay taksitle kolay bir şekilde son model telefon çeşitlerini satın alınabilir ve rahat bir şekilde ödeme yapılabilir.