Beşiktaş şampiyonluktan ne kadar kazanıyor?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş şampiyonluktan ne kadar kazanıyor?
  2. Beşiktaş toplam ne kadar kazanacak?
  3. Beşiktaş'ın net borcu ne kadar?
  4. Galatasaray şampiyonlar ligine katılırsa ne kadar kazanıyor?
  5. Süper Lig şampiyonu ne kadar para alıyor 2020-2021?
  6. Türkiye Kupası Şampiyonu ne kadar para alıyor?
  7. Beşiktaş'ın borcu kaç dolar?

Beşiktaş şampiyonluktan ne kadar kazanıyor?

213 MİLYON LİRA YAYIN GELİRİ Buna bir de şampiyonluk parası ve eski şampiyonluklar eklendi. Beşiktaş eski şampiyonluklar için 72 milyon lira, son şampiyonluk için de 40 milyon liralık bonusu kasasına koydu. Böylece Beşiktaş yayın gelirinden toplamda 213 milyon lira para kazandı.

Beşiktaş toplam ne kadar kazanacak?

Beşiktaş'ın toplam geliri 230 milyon lirayı geçecek. Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde neredeyse Süper Lig'de bir sezonda elde ettiği geliri kasasına koyacak.

Beşiktaş'ın net borcu ne kadar?

Buna göre Beşiktaş'ın 30 Haziran 2021 itibariyle net borcu 4 milyar 3 lira olarak açıklandı. Mart ayında 3 milyar 570 milyon 822 bin lira olan borç miktarındaki artış 811 milyon TL oldu.

Galatasaray şampiyonlar ligine katılırsa ne kadar kazanıyor?

ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAN TAKIMLAR NE KADAR KAZANACAK? -Beşiktaş'ın gruplarda mücadele edeceği, Galatasaray'ın ise ön eleme oynayacağı Şampiyonlar Ligi'nde, play-off'lara katılacak takımlara toplam 30 milyon Euro ödenecek.

Süper Lig şampiyonu ne kadar para alıyor 2020-2021?

Buna göre ise Türkiye'nin en üst seviye liginde mutlu sona ulaşan takımlar, şampiyonluk başına 4,2 milyon lira kasasına koyuyor. Yaklaşık 145 milyon lira da ilk 6'ya giren takımlara sırasına göre dağıtılıyor. Ligi şampiyon tamamlayan takım yüzde 32,2'lik payla 46 milyon lira elde ediyor.

Türkiye Kupası Şampiyonu ne kadar para alıyor?

Yeni sezonda TRT tarafından yayınlanacak olan Türkiye Kupası'nda dağıtılacak ödül miktarı yüzde 30 artışla 17 milyon 100 bin dolara çıkarıldı.

Beşiktaş'ın borcu kaç dolar?

Beşiktaş'ın borcunun 3 milyar 570 milyon 822 bin lira olduğu açıklandı.