Yüze lazer uygulanır mı?

İçindekiler:

  1. Yüze lazer uygulanır mı?
  2. Yüz bölgesi lazer kaç seansta biter?
  3. Buz lazer epilasyon yüze uygulanır mı?
  4. Yüz Lazerinden sonra ne yapılmalı?
  5. Buz lazer cildi yakar mi?
  6. Kahverengi tüylere hangi lazer?

Yüze lazer uygulanır mı?

Peki, yüze lazer epilasyon yapılır ? Sorusunun cevabı “evet”tir. Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir.

Yüz bölgesi lazer kaç seansta biter?

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter? Lazer epilasyon yüz bölgesinde ortalama 8 seans önerilir. Kıl rengi, kıl kalınlığı, kıl yoğunluğu ve cilt rengi gibi faktörlere bağlı olarak 1-2 ek seans daha gerekebilir.

Buz lazer epilasyon yüze uygulanır mı?

Buz lazer epilasyon uygulaması kadınlarda bacaklara, kollara, koltuk altına, genital bölgeye, bikini bölgesine, göbek, bel ve yüz bölgesine uygulanabilir. ... Hassas bölgelerde acısız bir epilasyon deneyimi sağlayan buz lazer sayesinde konforlu bir şekilde tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Yüz Lazerinden sonra ne yapılmalı?

Lazer uygulamasından sonra 1 hafta süreyle solaryuma girmemelisiniz. Güneşlenmemelisiniz ve özellikle yüz lazer epilasyonu sonrası yüksek faktörlü güneş kremleri kullanmalısınız. Lazer Epilasyondan sonra ılık bir duş alınabilir.

Buz lazer cildi yakar mi?

Buz Lazer, bronz tenlerde ve koyu renkli ciltlerde de yanık gibi komplikasyonlara neden olmadan uygulanmaktadır.

Kahverengi tüylere hangi lazer?

NdYAG lazer koyu ten rengine sahip kişilerde siyah-kahverengi renkli ve kalın yapılı tüyleri gidermekte kullanılabilir. Ayrıca koyu tenlilerde açık kahverengi ve ince tüylerde etkilidir.