Termikel neyin markası?

İçindekiler:

  1. Termikel neyin markası?
  2. Termikel fırın kimin?
  3. Termikel yerli mi?
  4. Termikel ne oldu?
  5. Termikel nedir?
  6. Termikel satıldı mı?

Termikel neyin markası?

Termikel Grup bir aile şirketi olarak kurulmuştur. 17 firma ve 2.000'e yakın çalışanı bulunmaktadır. Termikel Şirketler Grubu'nun lokomotif şirketi beyaz eşya sektöründe elektrikli ev aletleri üreten Termikel A.Ş.'dir.

Termikel fırın kimin?

Termikel Türk sanayisine inanan Kayserili bir girişimci olan Mehmet Kaya tarafından kuruldu. Kendi çabalarıyla Ar-Ge ve pazarlama yapan Kaya; Termikel markasını, 1974 yılında çıkardığı ilk cam kapaklı köşeli fırınla tüm Türkiye'ye yaydı.

Termikel yerli mi?

1994 yılından beri ürettiği 10 milyona yakın elektronik sayaçla dünyanın en büyük 4. ön ödemeli sayaç üreticisi unvanına sahip Elektromed A.Ş., Türkiye'nin ilk yerli tablet bilgisayar üretimini gerçekleştiren Termikel Bilişim Teknolojileri A.Ş., denetim ve belgelendirme sektöründe hizmet veren Eldaş Elektrik Elektronik ...

Termikel ne oldu?

Türkiye'nin en büyük sanayicileri arasında yer alan, 70 yıllık Termikel'in Ankara'daki fabrikası satışa çıktı. Bir dönem Avrupa'nın en büyük ankastre fırın ve ocak üretimine sahip olan ihracat devi, yaşadığı mali krizi aşamadı ve fabrikasını tahliye etmek zorunda kaldı.

Termikel nedir?

Termikel A.Ş., elektrikli ev aletleri üretimi ile kuruluşundan bu yana ilk cam kapaklı köşeli fırın, ilk mini otomatik sıkıcılı çamaşır makinesi, ilk eksantrik kayışlı yayık gibi ilklere imza atarak sektörün öncü firmaları arasındaki saygın bir yere sahiptir. Termikel Grup'un kurucusu Hacı Mehmet Kaya'dır.

Termikel satıldı mı?

Türk sanayisinin köklü şirketlerinden Termikel'in Ankara'daki dev fabrikası satışa çıktı. Aralarında Avustralya, İngiltere, Şili'nin de olduğu Ortadoğu ülkelerine kadar uzanan geniş bir coğrafyaya ihracat yaparak dünya markası olma yolunda ilerleyen şirketin fabrikası 102 milyon 2 bin liradan satılıyor.