Avustralya gitmek için ne kadar para lazım?

İçindekiler:

  1. Avustralya gitmek için ne kadar para lazım?
  2. Avustralya'ya işçi olarak nasıl giderim?
  3. Nitelikli Göçmen vizesi nedir?
  4. Avustralya kaç aylık vize veriyor?
  5. Avustralya turist vizesi veriyor mu?
  6. Türkiyeden Avustralya'ya direk uçuş var mi?

Avustralya gitmek için ne kadar para lazım?

Başvuru için konsolosluğa gitmeye gerek yoktur, online başvuru da yapılabilmektedir hatta online başvuruların önceliği bulunmaktadır....Avustralya Vize Ücretleri.
Vize TürüVize Harç Ücreti
• Kısa Süreli Öğrenci Vizesi140 AUD
• Uzun Süreli Öğrenci Vizesi575 AUD
• Geçici Çalışma Vizesi285 AUD
• Tıbbi Amaçlı Vize290 AUD
3 satır daha

Avustralya'ya işçi olarak nasıl giderim?

Avustralya oturum iznine sahip olabilmek için Avustralya'da faaliyet gösteren bir ticari firmayla iş akdi imzalayarak çalışma izni sahibi olabilir, Avustralya eğitim programlarından faydalanabilir, çalışma ve tatil vizesi gibi yarı zamanlı işlerde çalışarak kalıcı oturum iznine başvurabilirsiniz.

Nitelikli Göçmen vizesi nedir?

Nitelikli (Kalifiye) Göçmenlik Vize Başvurusu Dikkat edilmesi gereken birçok işlem ve bilgi içeren bir başvurudur. Bu vizede doğru meslek kategorisinin seçiminden eyalet kriterlerine kadar profesyonel yardım gerektiren birçok teknik konuyu içermektedir.

Avustralya kaç aylık vize veriyor?

Turist vizesi, başvuru sahibinin 3-6 veya 12 aya kadar Avustralya'da kalmasını sağlar. Bu vize aynı zamanda çalışma amacı gütmeyen diğer kısa süreli kalışlar içinde kullanılmaktadır.

Avustralya turist vizesi veriyor mu?

Avustralya Vize İstiyor Mu? Türkiye'den Avustralya'ya seyahate gidecek olan Umumi (Bordo) Pasaport, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin tümü vizeye tabidir.

Türkiyeden Avustralya'ya direk uçuş var mi?

Avustralya'ya maalesef Türkiye'den direkt uçuş bulunmamakta (en azından şimdilik). ... Aslında Türkiye'den Avustralya ya uçmak için, Emirates, Malasia, Ethiad, Singapour, Gulf havayolları ve bir de Quantas aktarmalı THY seçenekleriniz bulunmaktadır.