Nutriway Omega 3 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nutriway Omega 3 ne işe yarar?
  2. Nutrıway Omega 3 kaç yaşında kullanılır?
  3. omega 3 kaç yaşına kadar kullanılır?
  4. Nutrıway Omega 3 Complex nedir?
  5. Balık yağı kaç yaşına kadar kullanılır?

Nutriway Omega 3 ne işe yarar?

OMEGA 3 COMPLEX : Kangreni önlüyor, diyabeti geciktiriyor, yaşlanmayı durduruyor, migrene iyi geliyor, kanser hastalığına, şeker hastalığına, Alzheimer (unutkanlık) hastalığına karşı etkilidir. Kalp hastalıklarına karşı korur, kalp damar riskini ve damar sertleşmesini azaltır.

Nutrıway Omega 3 kaç yaşında kullanılır?

4 yaş ve üzeri çocuklar için. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın.

omega 3 kaç yaşına kadar kullanılır?

Uzmanlar 1 yaşından küçük bebeklerin balık yağı takviyesi almasını tavsiye etmemektedir. Bunun ana nedeni ise besin alerjisinin oluşma ihtimalidir. Balık yağına başlamak isteyen ebeveynler çocukları 1 yaşını doldurduktan sonra bir çocuk doktorunun da onayını alarak omega-3 vermeye başlayabilirler.

Nutrıway Omega 3 Complex nedir?

Omega-3 yağ asitleri içeren balık yağı takviye edici gıda ürünüdür. Okyanusların derin soğuk sularında yaşayan balıklar Omega 3 yağ asitlerince zengin balıklardır. Omega- 3 Kompleksinin iki aktif bileşeni eicosapentaenoic asit (EPA) ve docosahexaenoic asittir (DHA).

Balık yağı kaç yaşına kadar kullanılır?

Çocukların her döneminde beyin gelişimlerine destek olan yiyeceklerle beslenmeleri önemlidir. Bu dönemde çocukların zekalarının büyük bir kısmının oluştuğu ve ergenliğe kadar devam ettiği tespit edilmiştir. 5-12 yaş arası çocuklara da DHA oranı yüksek balıklar verilebilir veya balık yağı kullanabilir.