Olimpos Çıralı nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Olimpos Çıralı nereye bağlı?
  2. Çıralı hangi belediye?
  3. Çıralı Plajı derin mı?
  4. Antalya Merkez Olimpos arası kaç km?
  5. Olimpos da cep telefonu çekiyor mu?
  6. Çıralı Olimpos nereye bağlı?

Olimpos Çıralı nereye bağlı?

Çıralı, Antalya ilinin oldukça sakin tatil beldelerinden biridir. Antalya şehir merkezine yaklaşık uzaklığı 84 km mesafedir. Kemer ilçesinin Ulupınar Mahallesine bağlıdır. Olimpos Beydağları Milli Parkı içinde yer almaktadır.

Çıralı hangi belediye?

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Olympos ve Çıralı sahilinde, seyyar satıcılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda kiralanan kano ve açıkta satılan midyelere el kondu.

Çıralı Plajı derin mı?

Çocuklara hem kumdan kale yapma, hem de denize taş atıp eğlenme imkanı var. Deniz aniden derinleşmediği ve deniz suyu ılıcık olduğu için çocukların kıyıda, boylarını geçmeyen yerlerde yüzmeleri de onlar için çok eğlenceli... Çıralı sahili aynı zamanda Caretta Caretta kaplumbağalarının yumurtladığı bir yer.

Antalya Merkez Olimpos arası kaç km?

¥ Antalya - Olimpos arası 85 kilometre ve araçla 1 buçuk saat sürmektedir. ¥ Bursa - Olimpos arası 620 kilometre ve araçla 8 saat sürmektedir. ¥ Eskişehir - Olimpos arası 520 kilometre ve araçla 7 saat sürmektedir.

Olimpos da cep telefonu çekiyor mu?

Olimpos şık giyimin ve topuklu ayakkabının abes karşılanacağı ender yerlerden. Dolayısıyla hiç zahmet edip valizinizi parti kıyafetleriyle doldurmayın. Telefon çeker mi gibi endişeniz olmasın. Bütün operatörlerin baz istasyonları burada mevcut.

Çıralı Olimpos nereye bağlı?

Bölgenin en huzurlu ve sakin beldelerinden Çıralı, Antalya kent merkezine 84 km uzaklıkta yer alıyor. Kemer ilçesine bağlı Ulupınar mahallesine bağlı. Olimpos Beydağları Milli Parkı sınırları içinde yer alıyor. Doğusunda Olympos, kuzeyinde ise Yanartaş'ın yer aldığı, Akdeniz'in en temiz ve bakir bölgelerinden birisi.