Tarçın ve yoğurt ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tarçın ve yoğurt ne işe yarar?
  2. Tarçınlı yoğurt kürü nasıl yapılır?
  3. Bir kase yoğurda ne kadar tarçın konur?
  4. Yoğurt kürü kaç gün yapılır?
  5. Kimyon ile Zayiflanir mi?

Tarçın ve yoğurt ne işe yarar?

Yoğurt ve tarçın zayıflatan besinler oldukları kadar, oldukça sağlıklı olmaları bu kürün herkes için uygun olmasına neden olmaktadır. Ödem atılmasını kolaylaştıran ve hazımsızlık gibi mide sorunlarına iyi gelen yoğurda, ek olarak tarçının eklenmesi bağışıklık sistemini güçlendirici etki yapmaktadır.

Tarçınlı yoğurt kürü nasıl yapılır?

Bir çorba tabağında 5 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyerek karıştırın. Her gün kahvaltıdan 30 dakika önce yada akşam yemeğinden 30 dakika önce yiyin. Bu karışımı yediğinizde iştahınız kesilir ve karnınız tok olur.

Bir kase yoğurda ne kadar tarçın konur?

Ara öğünlerin baş tacı; "Tarçınlı yoğurt!" Ara öğünlerinizin baş tacı olacak tarçın ve yoğurdu hazırlamak için bir kase yoğurda iki tatlı kaşığı kadar tarçını karıştırmanız yeterli olacaktır. Arzuya göre elma dilimleri ve cevizle de ara öğününüzü zenginleştirebilirsiniz...

Yoğurt kürü kaç gün yapılır?

Ancak bu yoğurt kürlerinin dört günden fazla uygulanmaması daha doğru oluyor. Sağlıklı ve doğru sonuçların alınabilmesi için yoğurt kürünün üç gün tüketilmesi yeterli. Bu kürler iki haftada bir tekrarlanabilir.

Kimyon ile Zayiflanir mi?

Kimyon sizi doğrudan zayıflatır diye bir cümle kuramayacağız. Çok fazla yemek yiyorsanız ve hareketsiz bir yaşama sahipseniz ne yazık ki kimyonun etkisini göremezsiniz. Fakat kimyonu öğünlerinizde tercih edip yediklerinizi de kontrol altına alırsanız, kimyon bu noktada zayıflama sürecinizi hızlandırabilir.