Turkcell kontörlü hat fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell kontörlü hat fiyatı ne kadar?
  2. Turkcell hat nasıl alırım?
  3. Turkcell hat ne kadar?
  4. Türk Telekom kontörlü hat ne kadar?
  5. Turkcell yeni numara ne kadar?
  6. Numara taşıdıktan sonra ne zaman açılır?

Turkcell kontörlü hat fiyatı ne kadar?

Turkcell faturasız hat fiyatları yeni faturasız hat almak isteyenler tarafından merak edilmektedir. Turkcell faturasız hat fiyatları Turkcell mağazalarında 110 TL ücret ile satılmaktadır.

Turkcell hat nasıl alırım?

Turkcell'li Olmak Nasıl Hazır Kart alırım? Nüfus Cüzdanınızla beraber (Kimlik alternatifleri için tıklayın) Turkcell İetişim Merkezleri'ne gitmeniz yeterlidir.

Turkcell hat ne kadar?

Faturasız hat fiyatları belli olsa da faturalı hat fiyatları belli fiyatlar değildir. Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.

Türk Telekom kontörlü hat ne kadar?

Türk Telekom genel anlamda faturalı hatlardan bir ücret almamaktadır ancak faturasız abone olmayı tercih edip yeni hat almak isteyen kişilerden TL arasında bir ücret talep etmektedir.

Turkcell yeni numara ne kadar?

Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 12.03.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 34,85 TL'dir.

Numara taşıdıktan sonra ne zaman açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.