Türk Telekom 8 GB kaç lira?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom 8 GB kaç lira?
  2. Türk Telekom Yaz Fırsatı 8GB faturasız nasıl yapılır?
  3. Ahlan 8 GB tarifesine nasıl geçilir?
  4. Türk Telekom 8 GB internet paketi nasıl yapılır?
  5. Türk Telekom Ahlan tarifesine nasıl geçilir?
  6. Ahlan 8 GB kimler kullanabilir?

Türk Telekom 8 GB kaç lira?

Tarife Bilgisi. Fırsat 8GB Tarifesi ile her yöne 8 GB cepten internet + her yöne 1000 dakika + her yöne 1000 SMS sadece 29,58TL! Güncel kademeli internet ücretleri için tıklayınız.

Türk Telekom Yaz Fırsatı 8GB faturasız nasıl yapılır?

Selfy Yaz Fırsatı Paketi'ne katılmak için faturasız hattından YAZ FIRSATI yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

Ahlan 8 GB tarifesine nasıl geçilir?

Paket Bilgisi AHLAN 8 veya 8'e gönder. Faturasız Ahlan Tarifesindeki müşteriler AHLAN 8 veya 8'e SMS gönderip satın alabilirsiniz.

Türk Telekom 8 GB internet paketi nasıl yapılır?

Online İşlemler'e özel Aylık 8GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 42 TL! ​Online İşlemler Uygulaması'ndan satın alabilirsiniz. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 42 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 8 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Türk Telekom Ahlan tarifesine nasıl geçilir?

Faturasız Ahlan Tarifesindeki müşteriler 'e SMS gönderin. Ahlan 4GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak faturasız Ahlan Tarifesine gelen müşteriler için aylık 29 TL'dir.

Ahlan 8 GB kimler kullanabilir?

BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil ve mevcut faturasız tarifelerden faturasız Ahlan Tarifesine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Ahlan 8 GB Paketi'nden aylık 44 TL'ye yararlanabilirler.