Turkcell hat devir ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell hat devir ücreti ne kadar?
  2. Turkcell'e hat taşıma nasıl olur?
  3. Türk Telekomdan turkcelle geçiş kaç gün?
  4. Öğrenci hatları ne kadar?
  5. Türk Telekom devir ücreti ne kadar?

Turkcell hat devir ücreti ne kadar?

Turkcell hat devir işlemini için ek olarak her hangi bir ücret talep edilmez. Ancak devlete ödenen vergiler, Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti size gelecek ilk faturaya yansıtılır. Turkcell hat sahibi değişikli için yasal olarak sizden ortalama 35 TL ücret talep edilir.

Turkcell'e hat taşıma nasıl olur?

Numara Taşıma Numaramı nasıl taşıyabilirim? Numara taşıma işleminizi gerçekleştirmek için operatör tarafından yetkilendirilen bayilere şahsen başvurabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Türk Telekomdan turkcelle geçiş kaç gün?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Öğrenci hatları ne kadar?

Mobil Öğrenci Tarifesi'nde yurt içi her yöne yapılan indirimsiz aramaların dakikası 68,69 kuruştan, yurt içi her yöne yapılan SMS gönderimleri ise 49,38 kuruştan ücretlendirilmektedir....Mobil Öğrenci.
Mobil Öğrenci Tarifesi
Tüm Şebeke İçi/ Diğer Operatör/ Ev-İş68,69 KR/DK
SMS49,38 KR/SMS
MMS1,25 TL/MMS

Türk Telekom devir ücreti ne kadar?

Hat devir işlemi için başvurularınızı firma yetkilinizin Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapması gerekmektedir. Hattımın numarasını nasıl değiştirebilirim? Numara değişikliği işleminin ücreti KDV ve ÖİV dahil 24,50 TL'dir.