Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman açılacak?
  2. Uludağ Üniversitesi hangi bölümler?
  3. Bursada diş hekimliği var mı?
  4. Prof Dr Halil Sağlam Kimdir?
  5. Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği var mı?

Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman açılacak?

Ahmet Saim Kılavuz; “İlk etapta Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile afiliye bir şekilde öğretim çalışmalarını yürüteceğiz. 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi ile birlikte fakültemiz öğretim faaliyetlerine başlayacak.

Uludağ Üniversitesi hangi bölümler?

Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Veteriner, Ziraat, Fen-Edebiyat, Eğitim, Mimarlık, Spor Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin tamamı ile Güzel Sanatlar Fakültesinin Resim Bölümü, Devlet Konservatuvar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Enstitüler, Bölüm ...

Bursada diş hekimliği var mı?

"Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim dönemine hazır hale geldi. Fakültede, Temel Bilimler ve Klinik Bilimler olarak 2 bölüm açılacak. ... Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile öğrencilerimiz nitelikli eğitim görürken hastalarımız da hizmet alacak.

Prof Dr Halil Sağlam Kimdir?

Halil SAĞLAM. Sivas ili Doğanşar ilçesi Kabaçam Köyü'nde 17.09.1966'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit'te tamamladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden (İngilizce) 1992 yılında mezun olarak “doktor” ünvanı aldı.

Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği var mı?

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim – Öğretim Döneminde 62 öğrenci ile lisans eğitim ve öğretimine başlamıştır. Birlikte kullanım protokolü çerçevesinde Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle, 9 Temmuz 2020 tarihinden itibaren fiilen birlikte kullanıma geçilmiştir.