EKEV burs başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. EKEV burs başvuruları ne zaman?
  2. EKEV burs başvurusu nasıl yapılır?
  3. Gülsan Holding sahibi kim?
  4. Gülsan Holding ne iş yapar?
  5. Gülsan inşaat nereli?
  6. Aydın Doğan Vakfı burs kaç TL?

EKEV burs başvuruları ne zaman?

2020 Eylül ayı içerisinde başvuruya açılmaktadır.

EKEV burs başvurusu nasıl yapılır?

EKEV Vakfı Burs Başvuruları Vakfın Resmi İnternet Sitesi Üzerinden Online Olarak Yapılacak. Pandemi Nedeniyle 2021-2022 Döneminde Burs Başvurusu Alınmayacak, Eski Bursiyerlere De Bu Dönem Burs Verilmeyecektir. 2021-2022 Döneminde Kovid-19 Salgını Nedeniyle Burs Başvurusu Alınmayacaktır.

Gülsan Holding sahibi kim?

A.Ş., Topçuoğlu Otomotiv ve İnşaat A.Ş., Kaşmir Yapı A.Ş. bulunan Gülsan Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını 2008 yılından beri Mustafa Topçuoğlu üstlenmiştir.

Gülsan Holding ne iş yapar?

Tekstil, enerji, inşaat ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren Gülsan Holding, İSO 500 Büyük sanayi kuruluşu sıralamasında 74.sıradadır. 3000'i aşkın çalışanıyla, 70 ülke ve 5 kıtada yaptığı ihracatla, en son teknoloji entegre üretim tesisleri ile sektöründe lider bir dünya şirketidir. ''Bir işyerinin başarısının ...

Gülsan inşaat nereli?

Grubumuzun temeli, babam Aziz Gül tarafından 1946 yılında Elazığ'da atıldı. 1964 yılında kendisi vefat edince bayrağı ben devraldım. Kardeşlerim Refik Gül ve Mehmet Gül'ün de katılımından sonra 1980'li yıllarda merkezimizi Ankara'ya taşıdık. Daha sonra da İstanbul ofisimizi açtık.

Aydın Doğan Vakfı burs kaç TL?

Vakıf BBOG (Aylık 550 TL) Ve Üstün Başarı Bursu (Aylık 1.525 TL) Vermektedir. Aydın Doğan Vakfı burs başvuruları E-Bursum Üzerinden Alınacaktır. Ön koşulları geçen başvurular, Aydın Doğan Vakfı Burs Komisyonu tarafından değerlendirilerek uygun bulunan adaylar mülakata çağrılacaktır.