Sapphire Seyir Terası kaç metre?

İçindekiler:

  1. Sapphire Seyir Terası kaç metre?
  2. Istanbul Sapphire de neler var?
  3. Sapphire Residence kimin?
  4. Safir AVM kime ait?
  5. Sapphire tepesine çıkmak ne kadar?
  6. Sapphire Alışveriş Merkezi kaç katlı?
  7. Türkiye'nin en büyük cam terası nerede?
  8. Sapphire kaça satıldı?
  9. Safir binası kaç kat?

Sapphire Seyir Terası kaç metre?

Toplam 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır. 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişmektedir. Binanın ana fonksiyonları olarak kamuya açık bir alışveriş merkezi ve otoparka ek olarak rezidans kulesi de yer almaktadır.

Istanbul Sapphire de neler var?

AVM'nin içerisinde bir takım yemek alanları, mağazalar ve Türkiye'ye ait ilk balmumu heykel müzesi yer almaktadır. Bunların haricinde AVM'nin içerisinde bir de sinema mevcuttur. AVM'nin içerisinde Papa John's, Süteli, Hamsili, Vista Cafe, Cafe Nero, Subway, Taboo gibi çeşitli yiyecek işletmeleri yer almaktadır.

Sapphire Residence kimin?

Kiler GYO, 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesini 90.59 milyon dolar bedelle İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye sattı.

Safir AVM kime ait?

Biskon Yapı A.Ş. İstanbul Sapphire AVM/Sahipleri

Sapphire tepesine çıkmak ne kadar?

İstanbul Sapphire Seyir Terası Giriş Ücreti; Seyir terasının giriş ücretleri ise iki parça halindedir. 2021 itibariyle Tam bilet 45, İndirimli bilet (Öğrenci-Öğretmen) 38 TL.

Sapphire Alışveriş Merkezi kaç katlı?

64 İstanbul Sapphire AVM/Kat sayısı

Türkiye'nin en büyük cam terası nerede?

Türkiye'nin en büyük cam terası Gaziantep'te bulunan Rumkale'de yapılacak. 270 metrekarelik büyüklüğündeki seyir alanını bulunacak cam terasla doğa, tarih ve inanç turizmi açısından büyük öneme sahip Rumkale'ye yönelik kültür turizmini canlandırarak bölgeyi bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefleniyor.

Sapphire kaça satıldı?

Kiler GYO, 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesini 90.59 milyon dolar bedelle İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye sattı.

Safir binası kaç kat?

64 İstanbul Sapphire AVM/Kat sayısı