OGS yoksa ne olur?

İçindekiler:

  1. OGS yoksa ne olur?
  2. OGS hangi araçta nereye takılır?
  3. OGS ve HGS nasıl alınır?
  4. OGS başvurusu nasıl yapılır?
  5. OGS cihazı nasıl devredilir?
  6. Garanti Bankası OGS plaka değişikliği nasıl yapılır?
  7. OGS iptal nasıl yapılır?
  8. OGS ye nasıl başvurulur?

OGS yoksa ne olur?

OGS hesabında geçiş ücretini karşılayacak kredi bulundurulması zorunludur. ... OGS hesabında geçiş için yeterli bakiye bulunmadığı durumda sıfır bakiyenin altındaki hesaplar banka tarafın iptal edilip Kara Listeye alınmaktadır. Hesap iptalinden sonra yapılacak geçişler ise 5 kat cezalı olacaktır.

OGS hangi araçta nereye takılır?

Atermik cam bulundurmayan araçlarda, OGS cihazı veya HGS etiketi camı yatayda ortalayarak; Ayna ön cama monteli ise, dikiz aynasının montaj ayağının 5 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır. Ayna tavana monteli ise, camın üst başlangıç noktasının 5 – 10 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır.

OGS ve HGS nasıl alınır?

PTT şubesinde görevlilere HGS çıkartacağınızı söylemeniz yeterlidir. Size verilen formu doldurup HGS'nizi kolayca alabilirsiniz. OGS çıkarmak için de yanınızda ruhsatınız bulunmalıdır. Ancak PTT şubesi yerine bankaya gitmeniz gerekir.

OGS başvurusu nasıl yapılır?

OGS başvurumu nasıl yapabilirim? OGS etiketi satın almak için; Tüm Ziraat Bankası Şubelerinden, 0850 220 00 00 no'lu Müşteri İletişim Merkezimizden başvuru yapmak için tıklayınız.

OGS cihazı nasıl devredilir?

SORU 16: OGS üyesiyim aracımı sattım ve yeni bir araç aldım. Elektronik etiketimi yeni aracımda nasıl kullanabilirim? CEVAP 16: Ziraat Bankası ya da Vakıfbank Şubenize yeni aracın ruhsat fotokopisi, kimlik fotokopisi, vergi kimlik numaranız ile devir işlemi için dilekçe vermeniz gerekmektedir.

Garanti Bankası OGS plaka değişikliği nasıl yapılır?

OGS ve HGS ürününüze ait ödeme aracı bilgilerini, plaka bilgilerini Garanti BBVA İnternet Bankacılığı' ndan, Garanti BBVA Mobil'den, Garanti BBVA müşteri iletişim merkezinden Garanti BBVA şubelerinden dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

OGS iptal nasıl yapılır?

OGS etiketinizin iptali için yetkili Şubelerimizden herhangi birine başvurarak ya da Bankamızın 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezini arayarak cihazınızı iptal ettirebilirsiniz. Kayıp bildirimi yapmadığınız durumda, yapılan geçişleri ihlalli geçiş ücreti olarak ödemek zorunda kalabilirsiniz.

OGS ye nasıl başvurulur?

OGS hesabına nasıl para yatırılabilir?
  1. Nakit.
  2. EFT.
  3. ATM aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız.
  4. Bankamız Kredi Kartı
  5. Hesaptan.
  6. Ziraat İnternet Şubesi'nden aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız. ...
  7. 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız.