Telefonun interneti televizyona nasıl bağlanır?

İçindekiler:

  1. Telefonun interneti televizyona nasıl bağlanır?
  2. Telden televizyona nasıl bağlanır?
  3. LG telefon TV'ye nasıl bağlanır?
  4. YouTube televizyona nasıl bağlanır?
  5. LG Ekran yansıtma nasıl olur?
  6. Arçelik televizyonlarda Youtube'a nasıl girilir?

Telefonun interneti televizyona nasıl bağlanır?

Adımlar
  1. HOME düğmesine basın, ardından [Ayarlar] öğesini seçin.
  2. [Ağ] → [Wi-Fi Direct] → [Açık] öğesini seçin.
  3. [Wi-Fi Direct Ayarları] öğesini seçin.
  4. Wi-Fi Direct cihazıyla TV ekranında görüntülenen TV adını seçin. ...
  5. TV'ye bağlamak için Wi-Fi Direct/Wi-Fi cihazını çalıştırın.
Daha fazla öğe...

Telden televizyona nasıl bağlanır?

Cep telefonunuzun şarj kablosunu televizyonunuz için de kullanabilirsiniz. HDMI girişi aracılığıyla bu bağlantıyı gerçekleştirerek televizyonunuza görüntü ya da ekran aktarımı sağlayabilirsiniz. Şarj kısmına kablonun şarj ucunu HDMI kısmına da USB ucunu takarak söz konusu aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

LG telefon TV'ye nasıl bağlanır?

Akıllı telefondaöğesine dokunun. Ayarlar (veya ekran yansıtma simgesi), medyanın nerede oynatılacağını seçin (veya benzer bir adım), ardından cihaz listesinden LG akıllı TV'nizi seçin. Telefonun TV'yi algılaması birkaç dakika sürebilir. Kalan adımlarda telefon (HTC Android) solda ve LG TV ekranı sağda.

YouTube televizyona nasıl bağlanır?

Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın. Profil resminize dokunun ve Ayarlar'ı seçin. TV'de izle'ye dokunun. TV Kodu gir'e dokunun ve TV'nizde mavi renkte gösterilen kodu girin.

LG Ekran yansıtma nasıl olur?

LG Smart TV'nizi açın ve seç Ekran paylaşımı ana menüden. Akıllı telefondaöğesine dokunun. Ayarlar (veya ekran yansıtma simgesi), medyanın nerede oynatılacağını seçin (veya benzer bir adım), ardından cihaz listesinden LG akıllı TV'nizi seçin. Telefonun TV'yi algılaması birkaç dakika sürebilir.

Arçelik televizyonlarda Youtube'a nasıl girilir?

Ana menüde "Uygulama merkezi"ni göreceksiniz. Üzerine gelip "OK" tuşuna basın. Açılan ekranda "Youtube" uygulamasına üzerine gelip "OK" tuşuna basın. Youtube açılmadıysa sebebi internetinizde yavaşlık olması veya modemin TV ye uzak olması olabilir.