Akbil nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Akbil nerelerde kullanılır?
  2. Indirimli istanbul kart nerelerde geçerli?
  3. Istanbul aylık akbil nerelerde geçerli?
  4. Istanbul Mavi kart nerelerde geçerli?
  5. Indirimli Istanbulkart nereden alınır?
  6. Aylık akbil nerelerde geçiyor?
  7. 16D aylık akbil geçiyor mu?
  8. Aylık mavi kart hangi hatlarda geçerli?
  9. İstanbulkart HES kodu nasıl?
  10. 60 yaş üstü indirimli seyahat kartı nasıl alınır?
  11. Öğrenci istanbul kartı nasıl alınır?
  12. İstanbulkart Migros'ta nasıl kullanılır?
  13. İstanbulkart ile nereden alışveriş yapılır?
  14. Marmarayda aylık akbil geçiyor mu?

Akbil nerelerde kullanılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanıma sunulan ve başta şehir içi ulaşım (Marmaray, metro, otobüs, vapur, tramvay gibi) olmak üzere; market, otopark, sosyal tesisler gibi yerlerde ödeme yapılabilmesini sağlayan karttır.

Indirimli istanbul kart nerelerde geçerli?

  • Zincir Marketler: A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketler'de İstanbulkart ile ödeme ve yükleme yapılabiliyor, İstanbulkart satın alınabiliyor.
  • Kültürel: Madamme Tussauds, SeaLife, Legoland, Miniatürk, Panoroma 1453.
  • Kafe – Restoran: BELTUR, İstanbul Kitapçısı Kafeleri, İBB Sosyal Tesisleri,
Daha fazla öğe...•BE

Istanbul aylık akbil nerelerde geçerli?

İstanbulkart, 6.000 otobüs, 81 metro istasyonu ve 1.273 noktada, 43 metrobüs istasyonu ile 594 noktada, 66 deniz taşımacılığı istasyonunda, 3 teleferik istasyonu ile 7 noktada, 52 tramvay istasyonu ile 382 noktada, 514 adet İspark otoparkında, 136 şehir tuvaletinde 5 bin noktada, toplam 10 bini aşkın yerde İstanbulkart ...

Istanbul Mavi kart nerelerde geçerli?

Kurumsal Mavi Kart'ı, İstanbulkart Elektronik Ücret Toplama Sistemi'ne entegre tüm üye işyeri ve kuruluşlarda kullanabilirsiniz.

Indirimli Istanbulkart nereden alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Aylık akbil nerelerde geçiyor?

6.000 otobüs, 81 metro istasyonu (1.273 noktada), 43 metrobüs istasyonu (594 noktada), 66 deniz taşımacılığı istasyonu (332 noktada), 3 teleferik istasyonu (7 noktada), 52 tramvay istasyonu (382 noktada), 136 şehir tuvaleti (500 noktada) olmak üzere toplam 9.088 noktada, 26 üye iş yerinde elektronik para kartı olarak ...

16D aylık akbil geçiyor mu?

Kurumumuzun tüm araçlarda Mavi Kart aylık tarife kullanımını yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında çift katlı otobüslerin hizmet verdiği 16D Altkaynarca-Pendik-Kadıköy, 202 Bostancı-Taksim, 251 Pendik-Şişli, 252 Kartal-Şişli, 256 Yeditepe Üniv.

Aylık mavi kart hangi hatlarda geçerli?

Mavi Kart (Aylık); *İBB Personel Mavi Kartı; ilgili birimden alınacak kurumsal talep yazısıyla belirlenmiş ve İBB bünyesinde çalışan İTFAİYE, ZABITA ve İETT personeline verilecek olup, tüm hatlarda geçerli olacaktır.

İstanbulkart HES kodu nasıl?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

60 yaş üstü indirimli seyahat kartı nasıl alınır?

60 yaş indirimli karta sahip olmak için 60 yaşınızı Gün/Ay/Yıl şeklinde doldurmanız gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsanız yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızla beraber en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek başvuruda bulunmak.

Öğrenci istanbul kartı nasıl alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart....İndirimli Öğrenci Kartı (İstanbulkart) Temini.
Başvuru Merkezi (İBM)ADRES
Pendik SahilPendik Sahil ALO 153 İletişim Merkezi İçi
SultanbeyliFatih Cd. Yanyolu No:129, 34920 Sultanbeyli/İstanbul (Fatih Cad. Zabıta Müdürlüğü Yanı)
TopkapıİETT Topkapı Garajı-Fatih
ÜmraniyeHaldun Alagaş Spor Tesisleri
19 satır daha

İstanbulkart Migros'ta nasıl kullanılır?

Money üyesiyseniz İstanbulkartınızla Money Kart eşleştirmesi yapabilirsiniz. Migros kasalarında İstanbulkart satın alımı yapabilirsiniz. İstanbulkartınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. İstanbulkartınızdaki bakiye ile İstanbul'daki tüm Migros mağazalarında alışveriş yapabilirsiniz.

İstanbulkart ile nereden alışveriş yapılır?

İstanbulkart'ınız ile A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve ŞOK marketlerde alışveriş ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Marmarayda aylık akbil geçiyor mu?

Marmaray'da, İstanbul genelinde kullanılmakta olan aylık abonman (Mavi Kart) geçerlidir. Aynı istasyonlardan çıkışlarda ücret iadesi yapılmaz. Marmaray bir kullanımlık kart sadece Marmaray'da geçer diğer ulaşım vasıtalarında geçmez.