BEEO ürünleri nedir?

İçindekiler:

  1. BEEO ürünleri nedir?
  2. BEEO propolis sprey ne işe yarar?
  3. Beo nedir?
  4. Bee&You nedir?
  5. BEEO hangi firmanın?
  6. Propolis Faydaları Nelerdir Nasıl Kullanılır?
  7. BEEO propolis hangi marketlerde var?
  8. BEEO propolis alkol var mı?

BEEO ürünleri nedir?

Türkiye'de BEE'O ve BEE'O UP markaları, ABD ve Avrupa'da ise BEE&YOU markası ile doğal besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri korunmuş propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal gibi doğal arı ürünlerinden oluşan katma değerli inovatif, tamamen doğal ve sağlıklı ürünler üretmektedir.

BEEO propolis sprey ne işe yarar?

'Anadolu coğrafyasının değerli endemik bitkilerinden elde edilen ve yüksek biyolojik aktiviteye sahip Anadolu propolisi içeren bu ürün, ham bal ve mentolün de etkisi ile ferahlatıcı, boğaz kuruluğunu giderici ve ağız içi kokusunu engelleyici etkiye sahiptir.

Beo nedir?

Bilgi Edinme Özgürlüğü (BEÖ) Nedir? (BEÖ) size kamu yetkililerinden bilgi alma hakkı verir. (BEÖ) yerel belediyeler, İskoçya Hükümeti, kolejler, üniversiteler, NHS ve Polis dahil kamu yetkililerine uygulanır. (BEÖ) kayıtlı bilgilere erişim hakkı verir: yani bir şekilde kaldırılmış ve tutulmuş bilgi.

Bee&You nedir?

Bee & You propolis ürünler “sözleşmeli arıcılık” modeliyle üretilir. Bee & You Suda Çözünebilir Propolis Damla, özütleme yöntemiyle, inovasyon ödülü kazanmıştır. 13'ten fazla ülkede, binlerce aile tarafından güvenle tüketiliyor.

BEEO hangi firmanın?

, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent firması ürünüdür. Uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretilmektedir.

Propolis Faydaları Nelerdir Nasıl Kullanılır?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

BEEO propolis hangi marketlerde var?

  • Metro.
  • CarrefourSa Gurme.
  • Migros.
  • Macro Center.
  • Joker.
  • Gratis.
  • Yeşil İksir.
  • Limon Çiçeği Arı Ürünleri.
Daha fazla öğe...

BEEO propolis alkol var mı?

Ürün İçeriği: %20 oranında saf propolis içerir. Propolis miktarı standardize edilmiştir. Su ve buğday alkolü içerir.