PT paketi nedir?

İçindekiler:

  1. PT paketi nedir?
  2. Tüm Macfitler üyeliği nedir?
  3. Kişisel antrenman nedir?
  4. MACFit iş başvurusu nasıl yapılır?
  5. MACFit Hangi grubun?

PT paketi nedir?

Personal training ( P.T.) uzman eğitmenler tarafından hazırlanan antrenman süresince eğitmen ile birebir uygulanan kişiye özel egzersiz programlarıdır.

Tüm Macfitler üyeliği nedir?

Gold Üyelik diğer üyeliklere göre ekstra avantajlara sahip bir üyelik tipidir. 1- Tüm MACFit'ler Üyeliği: Tüm MACFit kulüplerine giriş yapabilirsin. Üyelik başlangıcında 1 defaya mahsus olmak üzere eğitmen eşliğinde bire bir ölçüm yapılır ve program yazılır; Gold Fit Start'ınızı MACFit App üzerinden alabilirsiniz.

Kişisel antrenman nedir?

Personal Training, profesyonel spor eğitmenleri tarafından kişiye özel egzersiz programları hazırlanarak, antrenman süresince bire bir uygulanmasıdır. ... Özel ders anlamında da kullanılan personal training, eğitmen ile yapılan egzersiz çeşitlerinin tamamını kapsamaktadır.

MACFit iş başvurusu nasıl yapılır?

İnsan Kaynakları | MACFit. MARS SPORTİF HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDERKEN YENİ İŞ FIRSATLARI YARATIYOR. SEN DE KULÜP EKİPLERİMİZE VEYA MERKEZ OFİSİMİZE KATILMAK İSTERSEN ÖZ GEÇMİŞİNİ basvuru@marsathletic.com ADRESİNE GÖNDEREBİLİR VEYA AÇIK POZİSYONLARIMIZI İNCELEYEBİLİRSİN.

MACFit Hangi grubun?

Kendi yaptırdıkları bir araştırmaya göre, aklınıza ilk gelen spor markası sorusu çoktan seçmeli sorulduğunda, yüz kişinin 90'ı MAC/MACFit cevabını işaretliyor(muş). Bana da biraz şaibeli geldi ama… Şirketin yüzde 35 hissesi milyarder Şevket Sabancı'nın kurucusu ve başkanı olduğu Esas Holding'e ait.