Alaçatı dan izmir nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Alaçatı dan izmir nasıl gidilir?
  2. Alaçatıdan izmir otogara nasıl gidilir?
  3. Izmir Çeşme otobüsleri nereden kalkar?
  4. Izmir garaja nasıl gidilir?
  5. Alaçatı Izmir Otogar arası kaç km?
  6. Izmir urla nasıl gidilir?
  7. Izmir Adnan Menderes Havalimanından çeşmeye nasıl gidilir?
  8. Izmir otogardan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?
  9. Izmir didim kaç saat sürüyor?
  10. Izmir otogar Alaçatı kaç dk?
  11. Izmir urla otobüsleri nereden kalkıyor?
  12. Foçadan Adnan Menderes Havalimanına nasıl gidilir?

Alaçatı dan izmir nasıl gidilir?

İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz. Her iki otobüste de İzmirim Kart kullanılıyor.

Alaçatıdan izmir otogara nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Alaçatı'ya nasıl gidilir: Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Alaçatı-Çeşme güzergahında taşımacılık yapıyor. Nisan-Kasım arasında neredeyse her saat başı, yılın diğer döneminde ise daha seyrek seferler düzenleniyor. İzmir Alaçatı otobüs fiyatı 25TL ve 1,5 saat sürüyor. Araçlar 141 nolu perondan kalkıyor.

Izmir Çeşme otobüsleri nereden kalkar?

Üçkuyular Semt Garajı'ndan kalkan Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Çeşme Otoyolu'nu kullandıktan sonra Alaçatı ve Ilıca'ya uğrayıp Çeşme Otogar'a ulaşıyor. Üçkuyular'dan haftanın 7 günü ilk sefer 07.15'te son araç ise 21.30'da. Sefer sıklığı yaz döneminde 30 dakika, kış döneminde ise 45 dakika. Yolculuk ücreti ise 18 TL.

Izmir garaja nasıl gidilir?

İlk olarak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan İzban'a binip, Halkapınar İstasyonu'na gitmeniz gerekiyor. Daha sonra istasyon önünden kalkan minibüslere binerek, İzmir Otogarı'na rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu aktarmalı yolculukta, havalimanından otogara gitmek ortalama 40 – 45 dakika sürüyor.

Alaçatı Izmir Otogar arası kaç km?

İzmir'den Alaçatı'ya Ulaşım 75 kilometre, yani yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk var önünüzde. Bunu ister özel aracınızla, isterseniz de İzmir-Çeşme minibüsleriyle kat edebilirsiniz.

Izmir urla nasıl gidilir?

Urla'ya İzmir'in içinden ulaşmak isterseniz ESHOT otobüslerini tercih edebilirsiniz. Fahrettin Altay Meydanı'ndan hareket eden 725 numaralı Urla-F. Altay otobüsüne binebilirsiniz. Metro hattını kullanarak Fahrettin Altay Meydanı'na kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Izmir Adnan Menderes Havalimanından çeşmeye nasıl gidilir?

Havalimanı'ndan Çeşme'ye gitmek için ise İZBAN trenine binebilir ve aktarma noktası olan Fahrettin Altay durağında inebilirsiniz. Daha sonra buradan hareket eden 984 numaralı Urla otobüsüne binerek Urla'da inmeli ve ardından 760 numaralı Çeşme belediye otobüsüne binerek Çeşme'ye olan ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Izmir otogardan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?

Otogardan Güzelbahçe'ye toplu taşıma araçları ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Güzelbahçe'ye özel araba ile gitmek için; İstanbul-İzmir Otoyolu, Ankara-İzmir Otoyolu ve Aydın-İzmir Otoyolu olmak üzere üç farklı otoyol seçeneği tercih edilebilir.

Izmir didim kaç saat sürüyor?

İzmir - Didim arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 26 dakika sürmektedir.

Izmir otogar Alaçatı kaç dk?

İzmir'den Alaçatı'ya Ulaşım 75 kilometre, yani yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk var önünüzde. Bunu ister özel aracınızla, isterseniz de İzmir-Çeşme minibüsleriyle kat edebilirsiniz.

Izmir urla otobüsleri nereden kalkıyor?

2. Urla'ya dolmuşla ulaşım Urla dolmuşları Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nin yanındaki Üçkuyular Semt Garajı'ndan hareket ediyor. Urla'dan İzmir'e ilk araç 05.00'te, son araç 23.00'te, İzmir'den Urla'ya ilk araç 06.10'da son araç 01.00'de hareket ediyor. Seferlerin bir kısmı ekspres olarak düzenleniyor.

Foçadan Adnan Menderes Havalimanına nasıl gidilir?

Havalimanı ile Foça arasında 80 km'lik bir mesafe var. Havalimanından Foça'ya ulaşmak için 2 farklı toplu ulaşım seçeneği bulunuyor. İlki İZBAN Havalimanı İstasyonu'ndan trene binerek Hatundere İstasyonu'na yolculuk yapıp, Hatundere'den 744 nolu ESHOT otobüsünü kullanmak.