Yapikredi play nedir?

İçindekiler:

  1. Yapikredi play nedir?
  2. Play kredi kartı limiti ne kadar?
  3. Yapı Kredi Play Kart aidatı ne kadar?
  4. Yapı Kredi Play Kart nasıl?
  5. Play TLcard nasıl alınır?
  6. Yapı Kredi Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  7. Yapı Kredi kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?
  8. Play kart aidatı var mı?
  9. Yapı Kredi temassız limit ne kadar?
  10. Yapı Kredi TL Kart nasıl alınır?
  11. Yapı Kredi Bankası kredi kartı limit yükseltme nasıl yapılır?
  12. Kredi kartı limit arttırma ücretli mı?

Yapikredi play nedir?

Play kart sahipleri World'ün tüm özellik ve kampanyalarından yararlanabilmelerinin yanı sıra, tüm alışverişlerinden puan kazanırlar.Ayrıca Play kart sahipleri, gençlere yönelik etkinliklerde indirim, çeşitli markalarda dönemsel fırsatlar , Play harçlık, concierge hizmetlerine kadar gençlerin yaşam tarzına uygun birçok ...

Play kredi kartı limiti ne kadar?

Play Nakit Limit Bilgileri
İşlemLimit
Günlük para çekme limiti1.000 TL
Yıllık para çekme limiti30.000 TL
Günlük para yatırma limiti1.500 TL
Aylık para yatırma limiti20.000 TL
5 satır daha

Yapı Kredi Play Kart aidatı ne kadar?

Faiz ve Ücretler
Öncesi ÜcretlerTahsilat Periyodu
Asıl Kart
Play139,50Yıllık
Play (Öğrenci)-Yıllık
adios184,50Yıllık
12 satır daha

Yapı Kredi Play Kart nasıl?

Öğrenci Kredi Kartı Nasıl Alınır? Öğrenciler Yapı Kredi şubelerinden öğrenci belgeleri ile kolayca Play Kart'a başvurabilirler. ... Öğrenci belgesi ibrazı olmadan ise yıllık üyelik ücreti bulunan Play Kart'a PLAY yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasını yazıp 4421'e göndererek başvuruda bulunabilirler.

Play TLcard nasıl alınır?

Play TLcard nasıl alınır? Play TLcard'ın avantajlarından yararlanmak isteyen 24 yaşın altında ve öğrenci olan müşterilerimiz, Play TLcard alabilmek için öğrenci belgesi ve kimlik belgesiyle birlikte şubelerimize gelerek, Play TLcard Başvuru Formu'nu doldurmalıdırlar.

Yapı Kredi Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

Kefilsiz olarak kredi kartı başvurusunda bulunan öğrenciler biraz daha az bir limite sahip olan kredi kartını alabiliyor. Kefilsiz olarak alınan kredi kartının 1300 TL limiti var. Kefilli başvurularda ise kefilin ekonomik gelirine göre bu limit daha yukarılara çıkabiliyor.

Yapı Kredi kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?

SMS. SMS ile limit artırım talebinde bulunmak için, aralarında birer boşluk bırakarak sırasıyla LIMIT, kredi kartı numaranızın son 6 hanesi ve aylık net gelirinizi yazarak 4411'e SMS gönderebilirsiniz.

Play kart aidatı var mı?

Play kredi kartı ya da Play TLcard sahibiysen ve 18-24 yaş arasındaysan sana özel bankacılık fırsatları ile; Hesap işletim ücreti ödemen gerekmez. Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden yapacağın EFT ve Havalelere ücret ödemezsin. Hesabına gönderilen havalelerden, döviz havaleleri dahil ücret alınmaz.

Yapı Kredi temassız limit ne kadar?

Temassız işlemlerinde kullanabileceğin toplam limit sahip olduğun her Temassız Özellik'li kart için 350 TL olarak belirlenmiştir. Yapacağın her şifreli alışveriş sonrası, Temassız Özellik limitin tekrar 350 TL olarak güncellenecektir.

Yapı Kredi TL Kart nasıl alınır?

TLcard dünyasında siz de yerinizi almak istiyorsanız; Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Mobil'den hemen başvurabilir, size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilir veya 4 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası kredi kartı limit yükseltme nasıl yapılır?

SMS ile limit artırım talebinde bulunmak için, aralarında birer boşluk bırakarak sırasıyla LIMIT, kredi kartı numaranızın son 6 hanesi ve aylık net gelirinizi yazarak 4411'e SMS gönderebilirsiniz.

Kredi kartı limit arttırma ücretli mı?

Kredi kartı sahiplerine kötü haber... Kart masraflarına bir yenisi daha eklendi. ... Komisyonda tutanaklara da geçen olaya göre; kredi kartı sorunları ve kart limitini arttırmak için bankaya görüşmeye giden kart sahibine banka “Kart limitinizi arttırırız ama yıllık 15 TL değerinde sigorta bedelini ödemeniz gerekir” dedi.