DC nin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. DC nin anlamı nedir?
  2. Washington nasıl bir yer?
  3. PA nerenin kısaltması?
  4. GB Hangi ülke açılımı?
  5. GB Hangi ülke kodu?
  6. GB plaka nedir?
  7. EU hangi ülkenin kısaltması?
  8. MRT hangi ülke?
  9. ISO kod nedir?

DC nin anlamı nedir?

"DC" harfleri, şirketin popüler serilerinden biri olan Detective Comics'in baş harflerinden gelir. Batman bu serinin içinde doğmuş ve zamanla DC, şirketin adı haline gelmiştir. DC Comics ve en büyük rakibi Marvel Comics, 2016 itibarıyla Amerikan çizgi roman pazarının %70'ini ellerinde bulundurmaktadır.

Washington nasıl bir yer?

Washington DC, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkentidir. Dünyanın en güçlü ülkelerinden birinin başkenti olmasının da verdiği bir etkiyle Washington, diplomasinin en üst düzeyde olduğu, devlet otoritesinin, askeri ve istihbarat teşkilatlarının her yerde hissedildiği bir şehirdir.

PA nerenin kısaltması?

Eyalet Kısaltmaları
ALABAMAAL
VIRGINIAVA
WASHINGTONWA
WEST VIRGINIAWV
WISCONSINWI

GB Hangi ülke açılımı?

Avrupa ülkelerinde ülke bilgisi taşıt plakasının içinde en başta ayrı bir küçük bölümde oması şeklinde standartlaşmaktadır....
Plaka KoduGB
ÜlkeBirleşik Krallık (Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda)
Başlangıç1910
Notlar1922'den önce Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı için kullanılmıştır

GB Hangi ülke kodu?

Ülke Kodları
ÜLKEÜLKE KODU
İNGİLİZ HİNT OKYANUSU TOPRAKLARI357IO
İNGİLİZ VİRGİN ADALARI468VG
İNGİLTERE6GB
İRAN616IR

GB plaka nedir?

İngiltere'de ise Bazı İskoç ve Kuzey İrlandalı sürücüler kendi kimliklerini göstermek için plakalarına GB yerine SCO(İskoçya) ve NIR(Kuzey İrlanda) şeklinde kullanmaktadırlar ve bu plakalarla araçların kullanımı Birleşik Krallık yönetimi tarafından serbest bırakılmıştır. ...

EU hangi ülkenin kısaltması?

eu Avrupa Birliği için internet ülke kodu üst seviye alan adıdır. .

MRT hangi ülke?

Kurulduğu ilk zamanlarda Radyo Televizyon Üsküp (RTS) adıyla anılan Makedonya Radyo Televizyon Kurumunun (MRT) Türkçe televizyon ve radyo yayınları, ülkedeki Türklerin sesi olmaya devam ediyor.

ISO kod nedir?

ISO 3166 Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) tarafından yayınlanan bir standarttır. Ülkelerin, özerk bölgelerin, il ve eyaletlerin isimlerini kodlamak için kullanılır. Standardın resmi ismi Ülkelerin ve alt bölümlerinin isimlerinin temsili için kodlar dır.