Balık burcu kimlerle iyi anlaşır?

İçindekiler:

  1. Balık burcu kimlerle iyi anlaşır?
  2. Balık en çok hangi burçla anlaşır?
  3. Balık burcu hangi burçla anlaşamaz?
  4. Balık burcu erkeği sevgilisinden ne ister?
  5. Balık burcunu etkilemek için ne yapmalı?
  6. Balık burcu nasıl kadınlardan hoşlanır?

Balık burcu kimlerle iyi anlaşır?

Su grubundan sonra balık burcunun en iyi anlaştığı burçlar, toprak grubu burçlarıdır. Özellikle oğlak ve başak burçları ile iyi anlaşan bu burcun insanları, arkadaşlık ilişkilerinde eğlenceli ve sadık bir dost olan oğlak ile çok iyi birer dost olurlar.

Balık en çok hangi burçla anlaşır?

Balık burcu erkekleri duygusal ve çok merhametlidir. Bu nedenle kendileri gibi hayatta hep vicdanlı ve duygusal olan yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırlar. Her iki burçta hayalperesttir ve birlikte hayal kurmayı çok severler.

Balık burcu hangi burçla anlaşamaz?

Balık insanı dışa dönük ve hareketli burçlarla anlaşamaz. Özellikle İkizler, Başak ve Yay burçları Balık insanı için anlaşılmaz olacaktır.

Balık burcu erkeği sevgilisinden ne ister?

Balık erkeği özellikle merhametli kadınlardan çok hoşlanır. Kırılgan bir yapıya sahiptir ve kendisine saygı gösteren ve HOŞGÖRÜLÜ kadınları sever. Söz konusu kadın “erkek eril” figür gibi olduğunda hemen alınabilir. ... Balık burcu erkeği ancak hayallerine saygılı olan bir kadınla keyifli bir iletişim kurabilecektir.

Balık burcunu etkilemek için ne yapmalı?

Ama yolunu yordamını bilirseniz balık burcu birini tavlamak, balık avlamak gibi olabilir....13 adımda balık burcu birini tavlamanın yolu yordamı

  1. Çarpılın. ...
  2. Kontrol etmeye çalışmayın. ...
  3. Sakin olun. ...
  4. Ayaklarınız yere bassın. ...
  5. Zalım olmayın. ...
  6. Onun dünyasına girmeye hazır olun. ...
  7. Klişe olmayın. ...
  8. Hayatınızda ona yer açın.

Balık burcu nasıl kadınlardan hoşlanır?

Balık burcu erkekleri vicdanl, merhametli kadınlardan çok hoşlanırlar. Kendileri fazla kırılgan ve alıngan bir yapıya sahiplerdir. Bu nedenle kendilerine saygı duyan ve hoşgörü sahibi ve sevecen olan kadınlardan etkilenirler.