Turkcell uygulamasına nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell uygulamasına nasıl giriş yapılır?
  2. Dijital operatör için şifre nasıl alınır?
  3. Süper Şifre Nasıl Alınır?
  4. Dijital Operatör nasıl giriş yapılır 2021?
  5. Turkcell hat Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  6. Turkcell Platinum şifresi nasıl alınır?
  7. Dijital Operatör hızlı giriş nasıl yapılır?

Turkcell uygulamasına nasıl giriş yapılır?

Dijital Operatör Uygulaması'nı App Store ve Google Play'den indirdikten sonra uygulamaya kolayca giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız Hızlı Giriş seçeneği ile telefonunuza gelecek bildirimi onaylayarak giriş yapabilirsiniz.

Dijital operatör için şifre nasıl alınır?

SIFRE yazıp 2222'ye SMS gönderebilirsiniz. Kurumsal Yetkili Parolanızı almak için, sistemlerimizde kayıtlı yetkili GSM numaranızdan PAROLA yazıp 8660'a SMS gönderebilirsiniz.

Süper Şifre Nasıl Alınır?

Süper Şifrenizi "sifre" yazıp 8780'e göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Süper şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Süper Şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve süper şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Dijital Operatör nasıl giriş yapılır 2021?

Uygulamayı açarak GSM numarası yazan yere telefon numaranızı yazın. Devam butonuna baktıktan sonra “şifresiz hızlı giriş” ya da “şifre ile giriş” butonlarından istediğinize tıklayın. Şifresiz girişi tıklarsanız telefonunuza bir referans kodu gelir ve bu konu girdikten sonra “onayla” demeniz yeterlidir.

Turkcell hat Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Turkcell hesabınızla sisteme giriş yaparak profil bilgilerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.www.turkcell.com.tr adresine girin. Anasayfada, sağ üst taraftan hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra profilinize yönlendirilirsiniz. Bu sayfada "Bilgi Güncelleme" alanına tıklayın.

Turkcell Platinum şifresi nasıl alınır?

Turkcell Şifre
  1. Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. ...
  2. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Dijital Operatör hızlı giriş nasıl yapılır?

Turkcell Hızlı Giriş özelliğinden faydalanmanız için, öncelikle cihazınızın ayarlarından 'kişisel erişim noktası'nı açmanız gerekmekte. Ardından paylaştığınız mobil ağınıza, başka bir cihazla bağlanmanız gerekiyor. Başka bir cihaz, erişim noktanıza bağlandıktan kısa süre sonra hattınıza Turkcell'den bir sms gelecek.