Ankara hafta sonu nereye gidilir?

İçindekiler:

  1. Ankara hafta sonu nereye gidilir?
  2. Istanbul'da hafta sonu yasağı var mı?
  3. Cumartesi Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  4. Cumartesi Pazar istanbul'da yasak var mı?
  5. Hafta sonu yasakları marketler açık mı?
  6. Hafta sonu markete gidilir mi?
  7. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar?
  8. Hangi saatlerde Market açık?
  9. Cumartesi günü marketler kaça kadar açık?
  10. Hafta sonu Kırtasiyeler açık mı?
  11. Starbucks saat kaça kadar açık?
  12. Köfteci Yusuf saat kaça kadar açık?

Ankara hafta sonu nereye gidilir?

Ankara'da Yaşayıp Hafta Sonu Kaçmak İçin Güzel Rota Arayışı İçinde Olanlara 8 Harika Yer

  • Sapanca – Maşukiye.
  • Abant Yedigöller.
  • Beypazarı
  • Eskişehir.
  • Amasra.
  • Kapadokya.
  • Bartın – İnkumu.
  • Karadeniz Ereğli.

Istanbul'da hafta sonu yasağı var mı?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı, hafta içinde olduğu gibi 00 saatleri arasında uygulanacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra yüksek riskli kategoride yer alan diğer 55 ilde daha uygulanacak.

Cumartesi Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

1.

Cumartesi Pazar istanbul'da yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 58 ilde uygulanacak. Yüksek risk grubunda ise bugün sokağa çıkma yasağı bulunmazken, pazar günü yasak olacak.

Hafta sonu yasakları marketler açık mı?

Market ve bakkallar gibi vatandaşların mutfak ihtiyaçlarını giderecekleri iş yerleri hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde belirli saatlerde hizmet veriyor. Hafta sonu marketler 10.

Hafta sonu markete gidilir mi?

Hafta sonu yasağı uygulama biçimine göre Cumartesi ve/veya Pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler 00 saatleri arasında açık olacak.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar?

İçişleri Bakanlığı da alınan kararlar doğrultusunda 81 ile koronavirüs genelgesi gönderdi. HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ 4 NİSAN 2021! Hafta sonlarında, düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 00 saatleri arasında uygulanacak.

Hangi saatlerde Market açık?

MARKETLER (BAKKALLAR) KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK? Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Cumartesi günü marketler kaça kadar açık?

MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR? Hafta sonu kısıtlamanın olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, öte yandan hafta içi sabah 10.

Hafta sonu Kırtasiyeler açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında kırtasiyeler hafta sonu tüm gün kapalı olacak. ... Hafta sonu acil ihtiyaçlarınızı marketlerin kırtasiye reyonlarından karşılayabilirsiniz.

Starbucks saat kaça kadar açık?

Starbucks, hafta içi ve hafta sonu yani haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Starbucks Saat Kaçta Açılıyor : Starbucks mağazaları genellikle saat 7:30'da açılsa da, mağazaların açılış saati farklılık gösterebilmektedir. Starbucks Saat Kaçta Kapanıyor : Starbucks mağazaları genel itibariyle 23:00'de kapanmaktadır.

Köfteci Yusuf saat kaça kadar açık?

Köfteci Yusuf sabah sekiz buçukta (08:30) açılıp,akşam oniki de (24:00) kapanmaktadır.Bayramlar ve resmi tatiller bu çalışma saatlerine dahildir. 7/24 çalışan şubeleride bulunmaktadır. O şubeler ise Susurluk-Yalova ve Bozüyük şubeleridir.