Şâduman ne demek?

İçindekiler:

  1. Şâduman ne demek?
  2. Mavun ne demek?
  3. Bulmacada Mahlul ne demek?
  4. Arapca Behic ne demek?
  5. Behice ne anlama gelir?
  6. Behice ismi kuranda geçiyor mu?
  7. Beyce ne demek?

Şâduman ne demek?

ŞADUMAN: (şâd-mân) f. Mesruriyet, sevinçlilik. * Mesrur, bahtiyar. Mutlu, sevinçli, neşeli…

Mavun ne demek?

Mavna – mavuna [Kelime Türkçe'den Yunanca'ya ve Avrupa dillerine de geçmiştir] Limanlarda kıyı ile gemiler arasında yük taşımakta kullanılan büyük kayık, güvertesiz tekne: Bizim sandalımız yok, mavnamız yok . Bu teşkîlât arasında Hayriye tüccarı nâmı ile bir sınıf varmış.

Bulmacada Mahlul ne demek?

Mahlül bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Mahlül nedir sorusuna verilecek cevap olarak ERİYİK yazabilirsiniz.

Arapca Behic ne demek?

Şen, güzel, güleryüzlü, şaduman, şirin demektir. Bu kelime Kur'ân-ı Kerîm'de Hac Sûresi, âyet: 5 (sayfa: 333) ve Kaf Sûresi, âyet: 7 (sayfa: 519)'da geçmektedir.

Behice ne anlama gelir?

Behice isminin anlamı, Behice ne demektir, Behice ne anlama gelir? Şen, güzel, güler yüzlü ve şirin.

Behice ismi kuranda geçiyor mu?

Behice İsmi Kur'an-ı Kerim'de Geçiyor mu? : Hayır Behice ismi Kur'an-ı Kerim'de geçmiyor fakat Behice isminin Kur'an-ı Kerim'de geçmemesi bu ismi bebeğinize koyamayacağınız anlamına gelmiyor Kur'an-ı Kerim'de geçmeyen bir çok güzel isim vardır.

Beyce ne demek?

Beyce; Yerleşim Merkezi olarak kullanılan bir sözcüktür. Gezilecek Görülecek bir yer olarak anlamı: Balıkesir kenti, Kavacık bucağına bağlı bir yerleşim bölgesi.