Ethem Sancak hangi medya?

İçindekiler:

  1. Ethem Sancak hangi medya?
  2. 360 sahibi kim?
  3. Ethem Sancak hangi medya sahibi?
  4. Atlas Medya kimin?
  5. tv4 nin sahibi kim?
  6. Medya 3 kimin?

Ethem Sancak hangi medya?

TürkMedya, Türkiye'de yayın yapan bir medya grubudur. Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktutar'dır. 2008 yılında TMSF'nin elinde bulunan 24 televizyonu ve Star gazetesinin Ethem Sancak'a satılmasıyla kurulmuştur.

360 sahibi kim?

Ethem Sancak 360/Sahipler

Ethem Sancak hangi medya sahibi?

Dinamik Radyo Televizyon A.Ş. 24 TV, Ethem Sancak'nın imtiyaz sahibi olduğu TürkMedya bünyesinde bulunan ve tarihinde İstanbul merkezli yayın yapmaya başlayan ulusal bir Türk televizyon kanalıdır.

Atlas Medya kimin?

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.

tv4 nin sahibi kim?

Star Medya Grubu bünyesinde “Türkiye'nin en yeni Televizyonu” sloganıyla yayın hayatına başlayan tv4; çocuk, kadın, aile, yaşam, aktüalite ve müziğin de içinde yer aldığı zengin bir formatta hazırlandı. 4, üç farklı kitleye bir arada yayın yapan Türkiye'nin tek televizyonu olma özelliğini taşıyor.

Medya 3 kimin?

O3 Medya, 'te MBC ile Saner Ayar ve Onur Güvenatam'ın ortaklığıyla kurulmuştur. MBC, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük medya gruplarından biridir, bünyesinde 19 ülkede şifresiz olarak yayın yapan 24 Televizyon kanalı ve 2 radyo istasyonu bulunmaktadır.