Güneş lekeleri lazerle kaç seansta geçer?

İçindekiler:

  1. Güneş lekeleri lazerle kaç seansta geçer?
  2. Lazerle leke tedavisi işe yarıyor mu?
  3. Yüzdeki cilt lekeleri lazerle geçer mi?
  4. Lazerle leke tedavisi kesin çözüm mü?
  5. Lazerle leke tedavisi yazın yapılır mı?
  6. Leke tedavisi neler?

Güneş lekeleri lazerle kaç seansta geçer?

Lekelerin cildin katmanlarında hangi seviyeye kadar uzandıkları çok önemlidir. Bu nedenle yüzeysel lekeler (çiller, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri gibi) genellikle 2-3 seansta tedavi edilirler. Ancak daha derine uzanan lekeler 3-4 seansta tedavi edilirler. Ortalama seans sayısı 2-4 dür.

Lazerle leke tedavisi işe yarıyor mu?

Tüm vücut bölgelerinde lazer leke tedavisi iyi sonuçlar vermektedir. Özellikle ellerde ve yüzdeki kozmetik soruna yol açan güneş ve yaşlılık lekeleri çok başarılı bir şekilde tedavi edilmektedir.

Yüzdeki cilt lekeleri lazerle geçer mi?

Q-Switch lazer yöntemi ile dövmeler, güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri, çiller ve tüm lekelerin tedavisi yapılabilmektedir. Bu teknikle cildinize gönderilen lazer ışığı, sadece sorunlu bölge üzerinde çalışarak etrafındaki dokulara zarar vermeden lekelerinizi tedavi edebilir.

Lazerle leke tedavisi kesin çözüm mü?

Maalesef söz konusu lekeler olduğunda kesin bir çözümden söz edilemez. Neden? Çünkü lekelenmeye neden olan melanin hücrelerinin hafızası vardır.

Lazerle leke tedavisi yazın yapılır mı?

Leke tedavisinde; Yaz aylarında da lekelere yönelik tedaviler var. Kişiye göre tedavi tercihleri değişmektedir. PRP, Mezoterapi, Lazer, Kök hücre tedavileri yaz aylarında yapılabilir. Bu tedavilerden sonra 1-2 gün güneşten korunmak yeterlidir.

Leke tedavisi neler?

Leke tedavisinde en sık hidrokinon, C vitamini, arbutin, kojik asit, glikolik asit içeren kremler kullanılır. Ayrıca retinol içeren kremlerde ciltte soyulma etkisi gösterir ve leke tedavisinde yardımcı olarak kullanılabilir. Güneş koruyucu kremler: Leke tedavisi sırasında mutlaka güneş koruyucu kremler kullanılmalıdır.