Açık Lise sitesi neden açılmıyor?

İçindekiler:

  1. Açık Lise sitesi neden açılmıyor?
  2. Açık Lise TV nedir?
  3. Açık Lisede başarısız dersler ne oluyor?
  4. AÖL kayıt ne zaman 3 dönem?
  5. AÖL öğrenci girişi neden hata veriyor?
  6. Açık Lise muaf dersleri nasıl öğrenebilirim?
  7. Açık lise diploma nosu almış öğrenci ne demek?
  8. Açık Öğretim Lisesi diploması ne zaman verilecek?

Açık Lise sitesi neden açılmıyor?

AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.

Açık Lise TV nedir?

Açık Lise TV, Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrencilere yönelik hazırlanmış bir platformdur. ... Açık Lise TV, bu ihtiyaçlar doğrultusunda öğrencilere yönelik ders anlatımlarına 2016 yılında aktif olarak başladı.

Açık Lisede başarısız dersler ne oluyor?

Açık Öğretim Lisesi sisteminde öğrenci verdiği dersin kredisini kazanır. Veremediği dersin kredisini alamaz. ... Ortak zorunlu derslerden üç kez sınava girip de başarısız olan öğrenciler bu derslerden muaf olur ( Türk Dili Edebiyatı, Dil ve Anlatım dersleri hariç). Yani bu dersi alma zorunluluğu kalkar.

AÖL kayıt ne zaman 3 dönem?

AÖL KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NE ZAMAN? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme işlemleri 17 Mayıs-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılması kararı alındı.

AÖL öğrenci girişi neden hata veriyor?

Genellikle bu hata, geçici bir sunucu aşırı yükleme veya sistem yöneticileri tarafından gerçekleştirilen bir bakım oturumundan kaynaklanır. AÖL SINAVINA GİREMEYENLERİN DURUMU NE OLACAK? Öğrenciler sınavlarını tamamlayamadan oturum herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.)

Açık Lise muaf dersleri nasıl öğrenebilirim?

Muaf olduğunuz dersleri AKSİS sisteminden görüntüleyebilirsiniz. Ortak zorunlu derslerden muaf olan öğrencilerin transkript belgelerinde ilgili dersler (M) harf notu olarak işlenir, öğrenciler transkript belgelerinden muaf derslerini görüntüleyebilmektedir.

Açık lise diploma nosu almış öğrenci ne demek?

Soru: "DIPLOMA NUMARASI ALMIŞ ÖĞRENCİ " Ne demektir?. Cevap: Sınavlar sonrasında mezun olmuş ve diplomasi basim aşamasına gelmiş öğrenciyi ifade eder.Bu durumdaki öğrenciler de bilgi değişikliği yapılamayacağı için sisteme geçici bir süre girişleri kisitlanmiş olabilir.

Açık Öğretim Lisesi diploması ne zaman verilecek?

Açık lise (AÖL) diplomaları Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri vasıtasıyla alınabiliyor. Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.