Pegasus kaç kilo bagaj hakkı?

İçindekiler:

  1. Pegasus kaç kilo bagaj hakkı?
  2. Sırt çantası el bagajı sayılır mi?
  3. THY bagaj hakkı kaç kilo?
  4. Uçakta Çanta yasak mı?
  5. Pegasus uçağa sırt çantası alınıyor mu?
  6. Uçağa çanta alınıyor mu?
  7. Uçağa sırt çantası alınır mı?

Pegasus kaç kilo bagaj hakkı?

Eko15 kg
Avantaj20 kg
Comfort Flex20 kg

Sırt çantası el bagajı sayılır mi?

Havacılığın yeni normallerinde uçak içine el veya sırt çantası dışında kabin boyu bagaj alınmasına izin verilmiyor. Böylece uçağa binişler ve inişler daha hızlı oluyor. Daha az temas gerçekleşiyor. Check-in kontuarında biniş kartı işlemleri esnasında görevliler gerekli uyarıları yapıyor.

THY bagaj hakkı kaç kilo?

Bagaj kuralları Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Uçakta Çanta yasak mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, uçuşlarda kabin bagajı kabul edilmeyecek, kabul edilecek eşyaların dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları ile sınırlı olacak.

Pegasus uçağa sırt çantası alınıyor mu?

26 Ocak sonrasında Pegasus Havayolları ile uçuşlarda kabine sadece 55x40x20 cm boyutlarına kadar herhangi bir ağırlıkta sadece tek bir valiz almak mümkün olacak. Tüm ek çantalar ve eşyalar – kitaplar, dizüstü bilgisayar, sırt çantası, evrak çantası- tek parça el bagajı ile birlikte paketlenmelidir.

Uçağa çanta alınıyor mu?

Uçuşlarda dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları dışında kabin bagajı kabul edilmeyecek. Özel toplu taşıma servislerine de maskesiz binilemeyecek.

Uçağa sırt çantası alınır mı?

Havacılığın yeni normallerinde uçak içine el veya sırt çantası dışında kabin boyu bagaj alınmasına izin verilmiyor. Böylece uçağa binişler ve inişler daha hızlı oluyor. Daha az temas gerçekleşiyor.