Innovia 4 ne zaman başlar?

İçindekiler:

  1. Innovia 4 ne zaman başlar?
  2. Yesil Holding kimin?
  3. Ünlü Holding ne iş yapar?
  4. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?
  5. Yeşil Holding hangi pazarda?

Innovia 4 ne zaman başlar?

Daire teslimlerine Temmuz 2021 tarihinde başlanılacak ve Finansör Banka'nın bu projedeki garantör riski kapanacaktır. 4. İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. Kat irtifakı kurulumu için arsa sahiplerinden vekâlet toplanması süreci devam etmektedir.

Yesil Holding kimin?

Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Ünlü Holding ne iş yapar?

Türkiye'nin lider finansal hizmetler grubu ÜNLÜ & Co'nun temel hedefi, yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında müşterilerine dünya standartlarında hizmet sunmaktır.

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?

Yeşil Holding. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine, sermaye piyasası araçlarına ve sermaye piyasalarına yatırım yapmak üzere 1997 yılında kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir.

Yeşil Holding hangi pazarda?

Yeşil Yatırım Holding A.Ş.'nin şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan, Ana Pazar'a geçmesi için yaptığı başvuru, Borsa İstanbul tarafından değerlendirilerek 18 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verildi.