Netkent Üniversitesine kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. Netkent Üniversitesine kimler başvurabilir?
  2. Net kent üniversitesi nerede?
  3. Netkent Üniversitesi sahibi kimdir?
  4. Üniversite online kayıt nasıl yapılır?
  5. Istanbul kent üniversitesi hangi semtte?
  6. Istanbul kent üniversitesi özel mi?
  7. Vedat Eşkinat kimdir?
  8. Ali Eşkinat kimdir?
  9. Üniversiteye kayıt nasıl yapılır?
  10. Istanbul kent üniversitesi devlet mi?
  11. Istanbul Kent Üniversitesi hibrit mi?
  12. Kent Üniversitesi ücretli mi?
  13. Istanbul kent üniversitesi kaç öğrenci sayısı?
  14. Uzaktan Eğitim Üniversite yoklama alınıyor mu?

Netkent Üniversitesine kimler başvurabilir?

BAŞVURU KOŞULLARI: b- Halen örgün, açık veya uzaktan eğitim yöntemleri kapsamında bir Yüksek Öğretim Kurumunun lisans programına kayıtlı öğrenciler, c- Örgün, açık veya uzaktan eğitim yöntemleri kapsamında bir lisans programından mezun olanlar, sınavsız ikinci üniversite kavramına uygun olarak programa başvurabilirler.

Net kent üniversitesi nerede?

Netkent Üniversitesi
Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi
RektörProf. Dr. Tayfun Turgay
Rektör yardımcısıProf. Dr. Özay Oral
KonumLefkoşa (idari merkez) Dijital (eğitim), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Web sitesinetkent.edu.tr
3 satır daha

Netkent Üniversitesi sahibi kimdir?

Vedat Eşkinat B.F. İşletme bölümü mezunudur. 1987 yılında başladığı iş hayatını çeşitli şirketlerde kurucu yönetici ortak ve CEO olarak sürdürdü.

Üniversite online kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Istanbul kent üniversitesi hangi semtte?

İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir semti, Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunur.

Istanbul kent üniversitesi özel mi?

İstanbul Kent Üniversitesi, Engelsiz Eğitim Vakfı tarafından İstanbul,Cihangir semtinde Sıraselviler Caddesi üzerinde kurulmuş vakıf üniversitesi.

Vedat Eşkinat kimdir?

İşletme bölümü mezunudur. 1987 yılında başladığı iş hayatını dış ticaret ve uluslararası temsilcilik alanlarında faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde kurucu yönetici ortak ve CEO olarak sürdürdü. E-öğrenim alanında yüksek öğretim düzeyinde Türkiye'deki ilk yatırımcı şirketler topluluğunun kurucusudur.

Ali Eşkinat kimdir?

Halen, ElementGlobe Bilişim Yatırımları Ltd. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Galatasaray Lisesi, Bilkent Üniversitesi, ve Exeter Üniversitesi Mezun Dernekleri yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Galatasaray Spor Kulübü Divan Üyesi ve Türk Böbrek Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesidir.

Üniversiteye kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Istanbul kent üniversitesi devlet mi?

İstanbul Kent Üniversitesi, Engelsiz Eğitim Vakfı tarafından İstanbul,Cihangir semtinde Sıraselviler Caddesi üzerinde kurulmuş vakıf üniversitesi.

Istanbul Kent Üniversitesi hibrit mi?

Fakültede hibrit sistem uygulanmaktadır. https://www.kent.edu.tr/dersler-akts-kredileri-0011548 linke tıklayarak dönemlere göre ders içeriklerini öğrenebilirsiniz.

Kent Üniversitesi ücretli mi?

2021-2022 akademik yılı için, Diş Hekimliği Fakültesi ücreti 108.380 TL., İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinin Psikoloji Bölümü 67.738 TL., Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümleri yıllık öğretim ücreti 54.215 TL.'dir ...

Istanbul kent üniversitesi kaç öğrenci sayısı?

Üniversiteleri Tanıyalım: İstanbul Kent Üniversitesi. 2016 yılında kurulan üniversitenin 2 bin bin 103 öğrencisi var.

Uzaktan Eğitim Üniversite yoklama alınıyor mu?

Bununla birlikte diledikleri an ve mekanda girememiş oldukları derslerin video kayıtlarını da izleme imkanlarına sahiptirler. Dolayısıyla canlı ders esnasında yoklama almaya gerek duyulmamaktadır.