Dermaderm bitkisel leke giderici krem nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dermaderm bitkisel leke giderici krem nasıl kullanılır?
  2. Dermaderm krem ne işe yarıyor?
  3. Dermaderm gece kremi nasil kullanilir?
  4. Dermaderm nerenin malı?
  5. Dermaderm Türk markası mı?
  6. Leke kremi ne kadar sürede etkisini gösterir?

Dermaderm bitkisel leke giderici krem nasıl kullanılır?

Kullanımı:Dermaderm Gündüz Leke Giderici Krem leke olan bölgeye sabahları uygulanmalıdır. Yaz aylarında güneşe maruz kalmadan 15 dakika önce uygulanır ve her 6 saatte bir tekrarlanması gerekir. Maksimum etki için Dermaderm Gece Leke Giderici Kremle beraber kullanılması tavsiye edilir.

Dermaderm krem ne işe yarıyor?

Gündüz dermaderm leke giderici krem cilt lekelerinin giderilmesinde sabahları kullanılır. Arbutin, bitki özleri ve güneş filitreleri bulundurur. Spf +50 koruma faktörlüdür cildin leke oluşumunu engelleyen uva ve uvb güneş koruma filitreleri içerir. Güneşin cildin melanin dengesini bozmasını engeller.

Dermaderm gece kremi nasil kullanilir?

Dermaderm Leke Kremleri Nasıl Kullanılır? Dermaderm Gece Leke Kremi: Gece yatmadan önde tercihen temiz cilde leke olan bölgelere parmak uçları ile uygulanır. Silinmez, durulanmaz.

Dermaderm nerenin malı?

DermaDerm Laboratuvarları 1996 yılında Mersin bölgesinde Ecz. Yüce Oğuzcan tarafından kurulmuştur. Kuruluş aşamasında bitki ekstraktları üreten firma zaman içerisinde başarı ile bitkisel cilt ve saç ürünlerinde Türkiye ve Dünya pazarında bilinen markaların üretimini yapmaya başlamıştır.

Dermaderm Türk markası mı?

DermaDerm Laboratuvarları 1996 yılında Mersin bölgesinde Ecz. Yüce Oğuzcan tarafından kurulmuştur. ... DermaDerm ve Fiyto markaları Türkiye bitkisel kozmetik pazarında, Pazar lideridir.

Leke kremi ne kadar sürede etkisini gösterir?

Kremin etkisini görmek ve ona doğru bir puan vermek için ortalama 6 ila 12 hafta arasında düzenli olarak kullanmanı öneririz. Özellikle cildindeki ince çizgiler veya leke sorununu azaltmak için bakım kremleri kullanıyorsan en az 4 hafta boyunca ürünü kullanmalısın.