Morhipo müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

İçindekiler:

  1. Morhipo müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  2. Morhipo'dan alınan ürün Boynerde değiştirilir mi?
  3. Morhipo Türk mü?
  4. Morhipo Genel Mudur?
  5. Beymen Genel Müdürü kim?
  6. Morhipo nun sahibi kim?
  7. Boynerde değişim oluyor mu?
  8. Fissiz degisim yapilir mi?

Morhipo müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

İletişim
  1. Müşteri Hizmetleri: 0850 222 30 90 (Haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz)
  2. Faks: (0212) 335 83 93.
  3. Unvanı: Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş İstanbul Morhipo Şubesi.
  4. Adres: Büyükdere Cad. No: 237 Noramin İş Merkezi Giriş Katı Maslak / İstanbul.
  5. Ticaret Sicil Numarası: 237366-5.

Morhipo'dan alınan ürün Boynerde değiştirilir mi?

Boyner/YKM mağazalarından değişim işlemi sağlanamamaktadır. Dilerseniz mağazaların müşteri hizmetleri noktalarından ürün iade işlemi sağlayabilir karşılığında mağazada ya da Morhipo.com da kullanabileceğiniz iade çeki alabilirsiniz. Bu şekilde yeni bir ürün alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Morhipo Türk mü?

Biz Kimiz. 2011'de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık. ... Her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranlarıyla üyelerimize ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.

Morhipo Genel Mudur?

E-ticaret sektörünün oyuncularından Morhipo.com'da Genel Müdürlük görevine Boyner&YKM'de Merchandising'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şule Kuban Arditti getirildi. Şule Kuban Arditti, Boğaziçi Üniversitesi İşletmecilik bölümünü bitirdi.

Beymen Genel Müdürü kim?

Beymen Haberleri İSTANBUL (AA) - Beymen Grup çatısı altında faaliyet gösteren Ay Marka'nın yeni genel müdürü Barış Tezmen oldu.

Morhipo nun sahibi kim?

Boyner Holding Morhipo/Üst kuruluşları

Boynerde değişim oluyor mu?

“Kosulsuz müsteri memnuniyeti” anlayisimiz kapsaminda ürün ambalaji açilmamis, kullanilmamis ve tadilat görmemis ise ürünü teslim aldiginiz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edebilirsiniz. Üretim hatasi oldugunu düsündügünüz ürünleri teslim aldiginiz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edebilirsiniz.

Fissiz degisim yapilir mi?

Fiş veya fatura aslı olmadan ürün iade ve değişimi yapılamamaktadır.” Belgesini kaybettiğiniz bir ürünü iade etmek istediğinizde, satıcının veya kasiyerin ısrarla fiş veya fatura aslı olmadan iade ve bazen değişim dahi yapmadıklarına şahit olursunuz. Fiş veya faturanızı kaybettiyseniz ürün elinizde kalır.