Türk Hava Yolları aile indirimi nasıl?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları aile indirimi nasıl?
  2. AnadoluJet ikram ücretsiz mi?
  3. Türk Hava Yolları sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?
  4. Türk Hava Yolları uçakta yiyecekler ücretli mi?

Türk Hava Yolları aile indirimi nasıl?

Kampanyadan faydalanabilmek adına, soyadı hanesinin tüm aile bireyleri için aynı şekilde doldurulması gerekmektedir. Çift soyada sahip kişiler, rezervasyon esnasında soyadı hanesine beraber seyahat edeceği ailesine ait soyadı girmelidir. Diğer soyadı isim hanesine, isimden sonra girilmelidir.

AnadoluJet ikram ücretsiz mi?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Türk Hava Yolları sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?

İndirimden yararlanmak isteyen yolcuların 18 Temmuz'a kadar THY internet sitesi üzerindeki kampanya sayfasından kayıt olmaları gerekiyor. Kampanyaya katılan sağlık çalışanları, 8 Haziran-1 Ağustos'ta satın alacakları biletler ile 8 Haziran 2020-'de yüzde 40 indirimli uçma ayrıcalığı elde edecek.

Türk Hava Yolları uçakta yiyecekler ücretli mi?

Sağlık durumu, dini inanış veya beslenme tercihi nedeniyle talep edilebilen özel yemek hizmetimizi en çok ihtiyaç duyulan seçeneklerle yeniden sunuyoruz. Yurt içi ve KKTC (Ercan Havalimanı) uçuşlarımız hariç olmak üzere tüm yurt dışı uçuşlarımızda özel yemek hizmetinden faydalanabilirsiniz.