Kalsiyum D3 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kalsiyum D3 ne işe yarar?
  2. Calcimax D3 kimler kullanabilir?
  3. Magnezyum Calcium D3 ne ise yarar?
  4. D3 vitamini ne zaman alınır?
  5. Magnesium Calcium D3 nasıl kullanılır?

Kalsiyum D3 ne işe yarar?

CALS-D3, kemiklerin büyüme ve güçlenmesini sağlayan kalsiyumu ve yiyeceklerdeki kalsiyumun emilmesini düzenlemede rol oynayan D vitaminini içerir. CALS-D3, her biri 10 efervesan tabletten oluşan tüplerde ambalajlanmıştır.

Calcimax D3 kimler kullanabilir?

CALCIMAX®–D3, kalsiyum ve D vitamini eksikliği ispatlanan veya yüksek risk taşıdığı belirlenen bazı hastalarda kemik erimesi hastalığı (osteoporoz) tedavilerine ek olarak kullanılır. Bununla birlikte, yaşlılarda normal diyetle birlikte kalsiyum ve D vitamini eksikliğinin düzeltilmesinde kullanılır.

Magnezyum Calcium D3 ne ise yarar?

Kalsiyum Magnezyum Çinko ve D3 vitamininin bir arada bulunması bu minerallerin dengeli alınmasını sağlar. Mineraller kemik korunması ve yapımında hayati önem taşırlar. Kalsiyum kemiklerde en bol bulunan mineraldir. Magnezyum kemikler için çok önemli bir mikro besindir ve kemiklerde kalsiyumun düzgün dağılmasını sağlar.

D3 vitamini ne zaman alınır?

Eğer D vitamini takviyesi alacaksanız, kahvaltıdan hemen sonra almak en doğrusudur. Ayrıca D vitamininin sabah alınması, vücudun ritmine uyum sağlamak için çok önemlidir.

Magnesium Calcium D3 nasıl kullanılır?

Günde 2 tablet, tercihen yemek zamanı. Şeker, tuz ve nişasta içermez. Maya, gluten, buğday, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez.