PTT Başmüdürlüğü nedir?

İçindekiler:

  1. PTT Başmüdürlüğü nedir?
  2. PTT'nin ne kadarı devletin?
  3. PTT Genel Müdürlüğü nerede?
  4. PTT araçlarım Ankara nedir?
  5. PTT devlet mi özel mi?
  6. PTT müşteri hizmetleri açık mı?
  7. PTT'yi kim satın aldı?

PTT Başmüdürlüğü nedir?

Ankara PTT Başmüdürlüğü'nün Görevleri: Parasal posta hizmetlerine ilişkin sözleşme ve protokole dayalı olarak verilen her türlü hizmetin ilgili mevzuat ve talimatlar doğrultusunda yürütülmesini sağlamak, Anlaşmalı Bankalar ve Finans kurumlarının işlemlerini yapmak, ... PTTCELL hizmetleri ile ilgili iş ve işlemleri yapmak.

PTT'nin ne kadarı devletin?

PTT
TürüPosta örgütü
BağlılığıTürkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı
Üst kuruluşTürkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
AdresŞehit Teğmen Kalmaz Caddesi No 2 Ulus/Ankara
9 satır daha

PTT Genel Müdürlüğü nerede?

Ulus, Ankara, Türkiye PTT/Genel merkezi

PTT araçlarım Ankara nedir?

PTT işyerlerindeki donanıma sahip mobil araçlar, posta, kargo, bankacılık gibi alanlardaki kaliteli hizmeti ülkemizin dört bir yanında vatandaşın ayağına götürüyor. PTT mobil araçları, “PTT her yerde” sloganından hareketle faaliyete geçiriliyor.

PTT devlet mi özel mi?

PTT, ya da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü 1840 yılında yani Osmanlı Devleti döneminde Posta Nezareti adıyla kurulmuş köklü bir kurum olmakla birlikte 2013 yılından sonra anonim şirket olarak hizmet vermeye devam eden şirketin devlete ait olan hisseleri Varlık Fonu tarafından işletilmektedir.

PTT müşteri hizmetleri açık mı?

4 numaralı PTT Çağrı Merkezi üzerinden 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

PTT'yi kim satın aldı?

2005 yılında özelleştirme çalışmaları nedeniyle Telekomünikasyon kısmının hisselerinin çoğunluğu hatırlayacağınız gibi Suudi Arabistan merkezli Oger grubuna satıldı. Zaten PTT'de 2013 yılında Anonim Şirket haline dönerek Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi unvanını aldı.