Türk Hava Yolları hangi banka ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları hangi banka ile çalışıyor?
  2. THY Miles&Smiles nedir?
  3. Banka kartı ile uçak bileti alınır mı?
  4. 1 uçak bileti kaç mil?
  5. Miles&Smiles kredi kartı ile alışveriş yapılır mı?
  6. Uçak biletini başkası alabilir mi?

Türk Hava Yolları hangi banka ile çalışıyor?

THY ve QNB Finansbank, Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi amacıyla 5 yıl süre ile devam edecek yeni bir işbirliğine gitti. THY'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ortaklığımız ile QNB Finansbank A.Ş. arasında, Türk Hava Yolları A.O.

THY Miles&Smiles nedir?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

Banka kartı ile uçak bileti alınır mı?

Ödeme sayfasında, yolcu bilgilerinizi ve kart bilgilerinizi girdikten sonra 'Güvenli Ödeme Yap' butonuna basarak biletinizi güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Visa, MasterCard logolu kredi kartları veya banka kartları (maaş kartları, debit kart) ile rahatlıkla işlem yapabilirsiniz.

1 uçak bileti kaç mil?

Türk Hava Yolları Ayrıcalıkları Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız. Üstelik bu harcamalarınızı dilerseniz 6 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz.

Miles&Smiles kredi kartı ile alışveriş yapılır mı?

Türk Hava Yolları ile anlaşmalı banka işbirlikleriyle sunulan bir kredi kartıdır. Bu kredi kartıyla yaptığınız harcamalardan Mil kazanırsınız.

Uçak biletini başkası alabilir mi?

Bildiğiniz üzere uçak biletleri seyahat edecek yolcunun ismine göre düzenlenir, bu sebepten dolayı kendi adınıza almış olduğunuz uçak bileti ile başkası seyahat edemez. ... Düzenli tarifeli havayollarında ise, isim değişikliği genellikle mümkün değildir ve bilet başka yolcu tarafından kullanılamaz.