Irak numarası nasıl başlar?

İçindekiler:

  1. Irak numarası nasıl başlar?
  2. Irak telefon numarası nasıl aranır?
  3. Endonezya numarası nasıl kaydedilir?
  4. Türkiye numarası nasıl aranır?
  5. Yurt dışı numaraları nasıl kaydedilir?

Irak numarası nasıl başlar?

Yurt dışı telefon görüşmesi yapabilmek için kullanılan uluslararası telefon kodlama sistemine dahil olan +964 Irak ülkesine ait uluslararası kod olmaktadır. Irak telefon kodu kaç diye sorulacak olursa bu konuda en net cevabı +964 olarak alabilirsiniz.

Irak telefon numarası nasıl aranır?

Iraktan telefon araması yapıldığında arama ekranında numaranın önünde +964 numarası bulunur. Bu sebeple aranan telefon numarasının önünde 3 haneli 964 numarası bulunuyor ise bu arama Irak ülkesine aittir.

Endonezya numarası nasıl kaydedilir?

Türkiye' den Endonezya ile nasıl telefon iletişimi kurabilirim diye düşünüyorsanız, sabit telefonunuzdan veya cep telefonunuzdan Endonezya'yı arayabilmek için Endonezya'nın uluslararası telefon kodu olan +62'yi tuşladıktan hemen sonra aramak istediğiniz kişinin telefon numarasını tuşlamalısınız.

Türkiye numarası nasıl aranır?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında 'sıfırsız' olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│90 Alan Kodu│Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

Yurt dışı numaraları nasıl kaydedilir?

Uluslararası telefon numaraları nasıl kaydedilir
  1. Telefon rehberinizi açın.
  2. Kişinin telefon numarasını yazarken ilk önce bir artı (+) simgesi koyun.
  3. Ülke kodunu yazın, ardından telefon numarasını eksiksiz olarak girin.