FB kart nedir?

İçindekiler:

  1. FB kart nedir?
  2. Fenerbahçe taraftar kartı ne kadar?
  3. Fenerbahçe Kredi kartı nedir?
  4. Bonus Classic kart ne demek?
  5. Fenerbahçe Taraftar Kart hangi bankalarda var?
  6. FB Bonus kart ne işe yarar?
  7. GS Bonus hangi bankadan alınır?
  8. Taraftar kart hangi bankalarda var?
  9. Fenerbahçe Bonus nedir?

FB kart nedir?

Classic, Gold ve Platinum özelliklerinde sunulabilen kartın taraftar kart özelliği sayesinde Kulübün sağladığı öncelikli bilet alma, Fenerium'larda indirim, gibi ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz. Market ve Benzin Programı ile market ve akaryakıt harcamalarınızda %5 indirim kazanabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftar kartı ne kadar?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Kredi kartı nedir?

Fenerbahçeliler'e Özel Fenerbahçe Worldcard Fenerbahçe Worldcard'ınız, hem Fenerbahçe Worldcard Programı'nın sunduğu imkan ve ayrıcalıklardan hem de 200.000'i aşkın World Üye İşyeri'nde Worldtaksit ve Worldpuan gibi World dünyasının sınırsız hizmetlerinden doyasıya yararlanmanızı sağlar.

Bonus Classic kart ne demek?

Türkiye'yi bonus kavramıyla tanıştıran Bonus Classic ile taksitli alışveriş yapabilir, kartınızı kullandıkça bonus kazanır ve bedava alışverişin keyfini çıkarırsınız. Bonus kredi kartı ekstre taksitlendirme, ekstre atlatma ve ücretsiz taksitli nakit avans gibi imkanları Bonus avantajları ile bir arada sunar.

Fenerbahçe Taraftar Kart hangi bankalarda var?

  • TEB.
  • Türkiye Finans.
  • Türkiye İş Bankası
  • Yapı Kredi.
  • Ziraat Bankası

FB Bonus kart ne işe yarar?

Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız. 250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız. Biriken bonusunuzla Bonus program ortaklarından bedava alışveriş yapabilirsiniz. Bonus keyfini taksitli alışveriş rahatlığıyla birleştirirsiniz.

GS Bonus hangi bankadan alınır?

GS Bonus'a "Başvur" butonuna tıklayarak anında başvurabilirsiniz. Dilerseniz Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Taraftar kart hangi bankalarda var?

Spor tutkunlarının tercihi taraftar kart hizmeti veren bankalar; Vakıfbank, Garanti Bankası, Denizbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, OdeaBank.

Fenerbahçe Bonus nedir?

Fenerbahçe Bonus kullandıkça harcama tutarına göre Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katkı yapmış olursunuz. Dünyanın her yerinde, yapacağınız tüm alışverişlerde bonus kazanırsınız. 250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız.