Mithat Görkem Aksoy nereli?

İçindekiler:

  1. Mithat Görkem Aksoy nereli?
  2. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı kim?
  3. Türk Hava Yolları insan kaynakları müdürü kimdir?
  4. THY başkani kim?
  5. Türk Hava Yolları Ceo'su kimdir?
  6. Türk Hava Yolları şirketi kimin?
  7. Turkish Technic Genel Müdürü kim?
  8. THY Genel Müdürü Temel Kotil kimdir?
  9. THY Genel Müdürlük nerede?
  10. Türk Hava Yolları Türklerin mi?

Mithat Görkem Aksoy nereli?

06.06.1977 Antalya doğumlu olup Türk Hava Kurumunda 1996 yılında pilotaj Eğitimine başladı,1998 yılında mezun oldu. 2001 yılına kadar Türk Hava Kurumunda çalıştı. 2001 yılında görevinden ayrılarak özel hava yollarına geçiş yaptı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Öte yandan, THY 2020 Faaliyet Raporu'yla, THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı'nın İhracatçı Birliği'nden Futbol Federasyonu'na ve THY bağlantılı toplam 17 birlik, konsey, şirket ve federasyonda daha koltuğu bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Türk Hava Yolları insan kaynakları müdürü kimdir?

Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı 1981 Amasya doğumlu olan Abdulkerim Çay, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Profesyonel kariyerine 2004 yılında T.C.

THY başkani kim?

Bilal Ekşi (–) Türk Hava Yolları/CEO

Türk Hava Yolları Ceo'su kimdir?

Bilal Ekşi (–) Türk Hava Yolları/CEO

Türk Hava Yolları şirketi kimin?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na bağlı olan Türk Hava Yolları'nın sermaye yapısı, Mayıs 2006'da yapılan yeni bir halka arz ile yeniden değişmiş ve hisselerin %50,88'lik kısmı Borsa İstanbul'da işlem görür hale gelmiştir. Geri kalan %49,12'lik pay ise hâlen T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na aittir.

Turkish Technic Genel Müdürü kim?

2010 yılından bu yana şirkette görev yapan ve son olarak operasyondan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Mikail Akbulut, Turkish Technic'in yeni genel müdürü oldu.

THY Genel Müdürü Temel Kotil kimdir?

Temel Kotil (d. 3 Aralık 1959, Rize), 2005-2016 yılları arasında Türk Hava Yollarında Genel Müdürlük ve İcra Kurulu Başkan vekilliği görevini yürütmüştür. tarihinde TUSAŞ'a Genel Müdür olarak atanmıştır.

THY Genel Müdürlük nerede?

İstanbul, Türkiye Türk Hava Yolları/Genel merkezi

Türk Hava Yolları Türklerin mi?

Türk Hava Yolları (THY), (BIST: THYAO ), Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. ... Bu geniş uçuş ağı sayesinde dünyanın en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanına sahiptir.