iPhone Mesajlar neden gitmiyor?

İçindekiler:

  1. iPhone Mesajlar neden gitmiyor?
  2. iPhone iMessage okunduğunu nasıl anlarım?
  3. iPhone silinen Mesajlar nasıl geri gelir?
  4. iMessage internetsiz kullanılır mı?
  5. iCloud dan mesaj nasıl atılır?
  6. iPhone mesaj mavi renk ne demek?
  7. Yeni iMessage nedir?

iPhone Mesajlar neden gitmiyor?

Bu, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir: Mesajı gönderdiğiniz kişinin bir Apple aygıtı yok. Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage kapalı. Aygıtınızda iMessage'ın açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Mesajlar > iMessage'a gidin.

iPhone iMessage okunduğunu nasıl anlarım?

Tam olarak şu yolu izleyerek açabilirsiniz.
  1. Önce ayarlara girin.
  2. Ardından mesajlar uygulamasını bulun ve içine girin. İçeri girdiğiniz zaman “okundu bilgisi gönder” ayarı karşınıza gelecek. Bu ayarı aktif ettiğiniz zaman mesajı okuduğunuza dair bilgi karşı tarafa verilecektir.

iPhone silinen Mesajlar nasıl geri gelir?

iOS İçin Silinen Mesajları Geri Getirme Yöntemi Silinen mesajlar iOS'ta, iCloud veya iTunes üzerinden yedekleme sayesinde geri getirilebilir. Bunun için; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekten Geri Al seçeneğini takip ederek bu bölümden silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

iMessage internetsiz kullanılır mı?

İphone telefonlarında bulunan imessage özelliği, diğer iphone telefonlara dosya ve mesaj gönderme konusunda kullanılıyor. Fakat bu uygulamayı kullanabilmek için telefonda aktif olarak internet bulunması gereklidir. İnternet olduğu taktirde dosya, görüntü veya video gönderimi yapılabilir.

iCloud dan mesaj nasıl atılır?

iCloud'daki Mesajlar'ı açmak için öncelikle iCloud'u ayarladığınızdan ve tüm aygıtlarınızda aynı Apple Kimliği ile giriş yaptığınızdan emin olun....iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda
  1. Ayarlar'a gidin.
  2. [Adınız] öğesine dokunun.
  3. iCloud'a dokunun.
  4. Mesajlar'ı etkinleştirin.

iPhone mesaj mavi renk ne demek?

iMessage'lar, Wi-Fi veya hücresel veri ağları üzerinden başka bir iPhone, iPad, iPod touch veya Mac'e gönderdiğiniz kısa mesajlar, fotoğraflar ya da videolardır. Bu mesajlar her zaman şifrelenir ve mavi metin balonları içinde görünür. iMessage'ı açmak veya kapatmak için Ayarlar > Mesajlar'a gidin.

Yeni iMessage nedir?

İmessage, iphone telefonlara özel olarak sunulmuş bir dosya gönderme uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için wifi veya mobil bağlantı olması gereklidir. İmessage Nedir? İphone telefonlarında bulunan imessage özelliği, diğer iphone telefonlara dosya ve mesaj gönderme konusunda kullanılıyor.