Hastane Randevu gitmezsem ne olur?

İçindekiler:

  1. Hastane Randevu gitmezsem ne olur?
  2. Randevu alıp iptal edince para kesiliyor mu?
  3. Unutulan randevu nasıl bulunur?
  4. Randevu iptal etmek ücretli mi?
  5. Randevu alırken para kesiliyor mu?
  6. Diş Randevu nasıl iptal edilir?

Hastane Randevu gitmezsem ne olur?

Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşların gitmese bile muayeneye ücreti ödüyor. '182 Hastane Randevu Merkezi'ni hattını arayan vatandaşlar, her arama için 4 lira telefon ücreti ödüyor.

Randevu alıp iptal edince para kesiliyor mu?

Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor. MHRS RANDEVU İPTAL NASIL YAPILIR? MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilirsiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

Unutulan randevu nasıl bulunur?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Randevu iptal etmek ücretli mi?

MHRS hastane randevu iptali işlemlerini yapmak için online olarka MHRS giriş yapmanız ya da telefon üzerinden Alo 182'yi aramanız gerekmektedir. İki seçenek üzenden de iptal ettirmeniz mümkündür. ... Bu nedenle telefonda MHRS randevu iptali işlemi ücretli olacaktır.

Randevu alırken para kesiliyor mu?

Hastane randevu alma işleminizi online yaparsanız hiçbir ücret ödemezsiniz ancak ALO 182 üzerinden aldığınız randevularla belirli bir ücret ödemek durumundasınız.

Diş Randevu nasıl iptal edilir?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde randevu iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.