Argoda makas ne demek?

İçindekiler:

  1. Argoda makas ne demek?
  2. Kahve Falinda makas ne anlama geliyo?
  3. Kırık makas ne demek?
  4. Falında kelebek ne demek?
  5. Kahve falında zürafa görmek ne demek?
  6. Falda zürafa kafası ne demek?
  7. Kahve falında horoz ve tavuk ne demek?
  8. Falda deniz kızı kuyruğu ne demek?
  9. Kahve falında kertenkele görmek ne anlama gelir?
  10. Kahve falında göz görmek ne anlama gelir?
  11. Kahve falı sihirli lamba ne demek?

Argoda makas ne demek?

Makas atmak” ise kesme işine başlamaya denir. ... Makaslamak eylemi ise “Makasla kesmek”, “Yazı, filim vb. şeyleri bâzı yerlerini çıkararak kısaltmak.”, “Birinin yanağını işâret ve orta parmakları arasına alıp sıkmak” anlamlarının yanı sıra argoda “Çalmak, aşırmak, kırpmak.” anlamı vardır.

Kahve Falinda makas ne anlama geliyo?

Kahve falında makas görmek, fal sahibinin hak etmediği bir hadiseyle yüzleşeceğine ve tahammül edilemeyecek hakaretler işiteceğine yorumlanır. ... Kahve falında makas çıkması, kederli ve problemli yarınların yaklaşmakta olduğuna işaret eder. Falda makas görmek, çocuk sahibi olmaya ve ailenin genişlemesine delalettir.

Kırık makas ne demek?

-Kırık makas şeklinin malı kesişen yolların veya derelerin kesişme noktalarındadır. -Kerpeten de aynı mantığa sahiptir. Kesişen yol veya nehri gösterir. Dağınık olan emanetin göstergesi olabilir.

Falında kelebek ne demek?

Mutlu haberlerin geleceğine işaret eden falda kelebek görmek, fal sahibinin bu mutlu haberleri kısa süreli alacağının habercisidir. Kısa süre olsa da eski yaşantısından bir nebze olsa kurtulacak olan fal sahibi, alacağı haberler ile daha da duygusal ve mutlu olmaya başlayacaktır.

Kahve falında zürafa görmek ne demek?

Kahve falında zürafa görmek romantik ve duygusal zamanlar demektir. Kişinin aşk yaşamında hareketlilik olacağına yorumlanır. ... Kimi falcı için falda zürafa görmek inatçılık demektir. Zürafanın uzun boynuna atıfta bulunularak fal sahibinin dik başlılık yapacağına yorumlanır.

Falda zürafa kafası ne demek?

Kahve falında zürafa kafası görmek, şu günlerde son derece hassas ve kırılgan olmanız sebebi ile bazı yanlış anlaşılmalar olmasına yorumlanır. Ayrıca bu sembol duygusallığa işaret eder. ... Falda çıkan bu sembole göre yakın zamanda hayatınıza biri girecek. Hattau kişi ile mutlu bir beraberlik yaşayacağınızı simgeler.

Kahve falında horoz ve tavuk ne demek?

Kahve falında horoz ve tavuk görmek, uzun zamandır ayrı olunan bir ilişkinin artık sonuna gelindiğini belirtmektedir. Gelecek olunan bu son huzurlu ve aşk doludur. Kahve falında horoz ve tavuk görmek, aynı zamanda tartışacak olan iki kişi simgeler. ...

Falda deniz kızı kuyruğu ne demek?

Falda görülen deniz kızı, kişinin olumsuz ve kötü dönemler geçecek olduğunun habercisi olarak yorumlanmaktadır. Falda deniz kızı kuyruğunun görülmesi yalanlar ile başa çıkılması gerektiğine işaret ediyor. Falında deniz kızı gören kişinin çevresinde kendisinden saklanan sırlar olduğunun habercisidir.

Kahve falında kertenkele görmek ne anlama gelir?

Falda kertenkele görmek endişe manasına gelir. Kişi için endişeli zamanlar geçireceği yorumu yapılır. ... Kimi falcı için kahve falında kertenkele görmek israf manasına gelir. Özellikle emek ve zaman israfından bahsedilir.

Kahve falında göz görmek ne anlama gelir?

Göz, Kahve falında en belirgin sembollerden biridir. Göz sembolü birçok fal uzmanı tarafından farklı şekillerde yorumlanıyor. Ancak çoğu falcıya göre kahve falında görülen göz simgesi, fal sahibinin halsiz düştüğü ve üzerinde nazar bulunduğu şeklinde yorumlanır.

Kahve falı sihirli lamba ne demek?

Kahve falında lamba görmek, aydınlık, ferahlık, maddi gelir ve rahatlığa yorulmaktadır. ... Falda sihirli lamba görülmüşse bu da falına bakılan şahsın hayalperest biri olduğuna ve gerçek dünyayla pek bir bağlantısının olmadığına işarettir.