Duloxx ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Duloxx ilaç ne işe yarar?
  2. Duloksetin 60 mg nedir ne için kullanılır?
  3. Duloxx 60 mg ne zaman etkisini gösterir?
  4. Lodux nedir niçin kullanılır?
  5. Duxet 30 mg günde kaç defa kullanılır?
  6. Duloksetin hangi hastalıkta kullanılır?
  7. Duxet 60 mg günde kaç kere kullanılır?
  8. Lodux yan etkileri nelerdir?
  9. Duxet günde kaç defa kullanılır?
  10. Duloksetin hangi grup ilaç?

Duloxx ilaç ne işe yarar?

DULOXX®'un etkin maddesi olan duloksetin başka ilaçlar içinde de bulunup aşağıdaki durumlarda kullanılabilir: Diyabetik nöropatik ağrı, fibromiyalji, kemiklerin, eklemlerin ya da kasların kronik ağrısı, depresyon, anksiyete ve idrar kaçırma.

Duloksetin 60 mg nedir ne için kullanılır?

Duloksetin; majör depresif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, fibromiyalji ve nöropatik ağrıyı tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır.

Duloxx 60 mg ne zaman etkisini gösterir?

Bu ilaçların etkilerini tam olarak göstermesi genellikle 2 hafta ancak bazen daha fazla zaman alacağından, antidepresan ilaçlar ilk kullanılmaya başlandığında bu durum artabilir.

Lodux nedir niçin kullanılır?

LODUX size (yetişkinlere), • Depresyon, Diyabete bağlı nöropatik ağrı (sinir hasarıyla oluşan diyabete bağlı nöropatik ağrı, bıçak saplanır gibi, iğne batması ve sızı şeklinde, zonklayıcı ve elektrik çarpması gibi kavramlarla tanımlanan ağrının tıp dilindeki karşılığıdır.

Duxet 30 mg günde kaç defa kullanılır?

DUXET'i her zaman doktorunuzun önerdiği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz mutlaka doktorunuz veya eczacınıza danışınız. Uygulama yolu ve metodu: Önerilen DUXET dozu günde iki kapsüldür (toplam 60 mg duloksetin).

Duloksetin hangi hastalıkta kullanılır?

Duloksetin major depresyonun yanı sıra, diyabetik nöropatik ağrı ve fibromiyalji tedavisinde kullanılan serotonin ve norepinefrin gerialım inhibitörü olan bir ilaçtır.

Duxet 60 mg günde kaç kere kullanılır?

DUXET'i her zaman doktorunuzun önerdiği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz mutlaka doktorunuz veya eczacınıza danışınız. Uygulama yolu ve metodu: Önerilen DUXET dozu günde tek kapsüldür (toplam 60 mg duloksetin).

Lodux yan etkileri nelerdir?

Baş dönmesi, iğne batıyor gibi karıncalanma hissi, uyku bozuklukları (canlı rüyalar, kabuslar, uyuyamama), yorgunluk, uyuklama, rahatsız veya tedirgin hissetme, kaygı duyma, bulantı veya kusma, titreme, baş ağrısı, huzursuzluk, ishal, aşırı terleme veya vertigo (denge bozukluğundan kaynaklanan baş dönmesi) gibi ...

Duxet günde kaç defa kullanılır?

DUXET'i her zaman doktorunuzun önerdiği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz mutlaka doktorunuz veya eczacınıza danışınız. Uygulama yolu ve metodu: Önerilen DUXET dozu günde iki kapsüldür (toplam 60 mg duloksetin).

Duloksetin hangi grup ilaç?

Duloksetin de serotonin ve noradrenalin (NE) (SNRI) olarak bilinen bu grubun bir üyesidir (Bymaster ve ark. 2005, Yüksel 2006, Brunello ve ark. 2002). Duloksetin, kimyasal olarak (+)-N-metil-3-(1-naf- taleniloksi)-3-(2-tiofen) propanamin yapısındadır.