Pro ön eki ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Pro ön eki ne anlama gelir?
  2. Noop ne demek?
  3. Latince Pro ön eki ne demek?
  4. Buzdolabında Max ne işe yarar?
  5. Azami şekilde ne demek?
  6. GG ez ne demek?
  7. İdrar tahlili protein ne demek?
  8. Ön eklerden Neo hangi anlamda kullanılır?
  9. Latince pro ne demek?

Pro ön eki ne anlama gelir?

Pro- Sözlük Anlamları 1. anlamı (önek) önünde; önce vaki olan; ileri; lehinde, hesabına, için; yerine; nispetle.

Noop ne demek?

Noob kelime anlamı ile çaylaktır. Noob kelimesi genellikle yeni oyuna başlamış veya oyun esnasında başarısız bir hareket sergileyen diğer oyuncular tarafından başka bir oyuncuyu küçük düşürülmek amacı ile noob kelimesi kullanılır.

Latince Pro ön eki ne demek?

Pro terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. ... Pro teriminin tıbbi anlamı; pref. Ön, önde önünde, önce, evvel.

Buzdolabında Max ne işe yarar?

Düğme üzerinde Max yazıyorsa Max'a alınmalı, 2'den 8'e kadar sayılar yazıyorsa 2 konumun altında olmamalıdır. Bu düğmelerin normal soğutma konumları: Düğme üzerinde Min ve Max yazıyorsa düğme ibresini ortada. 1'den 4 'e kadar veya Max'a kadar yazıyorsa 2 veya 3 konumunda.

Azami şekilde ne demek?

TDK sözlüğünde azami kelimesi; en yüksek, en büyük, en üst ve en çok anlamlarına gelmektedir. Azami sözcüğü asgari sözcüğünün zıt anlamlısı olan bir kelimedir. Azami süre ise bir durum için belirlenen en uzun süredir. Azami hız ise bulunulan ortamda yapılabilecek en yüksek hız demektir.

GG ez ne demek?

online oyunlarda kazanılan oyun sonrasında "good game, easy" manasına gelen kısaltma. hafif aşağılama içerir.

İdrar tahlili protein ne demek?

İdrarda geçici olarak yüksek protein seviyeleri, özellikle egzersiz sonrası veya bir hastalık sırasında daha genç insanlarda olağandışı bir durum değildir. İdrardaki yüksek protein Proteinüri olarak adlandırılır. İdrarda sürekli yüksek protein seviyeleri de böbrek hastalığının bir belirtisi olabilir.

Ön eklerden Neo hangi anlamda kullanılır?

Neo-, Yunanca neos yani "yeni" sözcüğünden türemiş ve eklendiği kelimeye en basit tabirle "yeni" anlamı katan veya "yeni" vurgusu yapan bir ön ektir.

Latince pro ne demek?

Pro terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. ... Pro teriminin tıbbi anlamı; pref. Ön, önde önünde, önce, evvel.