Iddef hangi cemaate bağlı?

İçindekiler:

  1. Iddef hangi cemaate bağlı?
  2. Mahmut Efendi cemaati nedir?
  3. Iddef nedir güvenilir mi?
  4. Ismailağa Derneği kimin?
  5. Mahmut Eren Hoca kimin damadı?
  6. Iddef in açılımı ne?

Iddef hangi cemaate bağlı?

Etkinliğin ana düzenleyicisi Cemaat'in İDDEF (İnsana Değer veren Dernekler Federasyonu) kuruluşu olurken, İsmailağa Cemaati resmi afişte İsmailağa Derneği, Ahmet Yesevi Derneği ve Cübbeli Ahmet Hoca'ya yakın Lalegül TV isimleriyle yer aldı.

Mahmut Efendi cemaati nedir?

İsmailağa Cemaati, günümüzde Nakşibendi tarikatını temsil eden dini oluşumlardan biri. Cemaat, bugün 90 yaşında olan Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından 1980'lerin başında kuruldu.

Iddef nedir güvenilir mi?

İDDEF, 1 yıldır Şikayetvar üye markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.

Ismailağa Derneği kimin?

İsmailağa Cemaati, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun İstanbul Fatih'te Çarşamba semtindeki İsmailağa Camii merkez olmak üzere oluşturduğu, Nakşibendiliğin Halidî koluna bağlı bir cemaattir.

Mahmut Eren Hoca kimin damadı?

Mahmud Efendi Hz.nin Aile Efradından Damadı Mahmud Eren HOCA Oğullarından Ahmed ve Abdullah Hoca ve Torunları Abdulhalik ve Muhammed Fatih HOCA Ufaklıkar ise Muhammed Fatih Hoca İle Mahmud Eren Hocamızın çocukları ..

Iddef in açılımı ne?

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), hayırseverlerin 45 bin hisse kurban bağışını Afrika, Asya ve Balkanlar'daki ihtiyaç sahibi 2 milyon kişiye ulaştırdı.