Sedef hastalığının iğnesi var mı?

İçindekiler:

  1. Sedef hastalığının iğnesi var mı?
  2. Stelara iğne ne ise yarar?
  3. Sedef hastalığına hangi krem kullanılır?
  4. STELARA ne işe yarar?
  5. Metoart con nedir?

Sedef hastalığının iğnesi var mı?

Dermatologlar dirençli sedef lezyonlarına iğne ile direk kortizon enjekte edebilirler. Bu enjeksiyonlar yan etki yapmayacak kadar küçük dozlardadır. Saçlı deri tedavileri: Saçlı derideki sedef tedavisi hastalığın şiddetine, saç uzunluğuna ve hastanın yaşam stiline göre değişir.

Stelara iğne ne ise yarar?

STELARA, sistemik tedaviye (örneğin; siklosporin, metotreksat veya PUVA) yanıt vermeyen, kontrendike olan veya bu tedaviyi tolere edemeyen yetişkinlerde orta ile şiddetli derecede plak tip sedef hastalığının (psoriasis) tedavisinde kullanılır.

Sedef hastalığına hangi krem kullanılır?

Enzycure Krem tamamen doğal formülü ile sedefle savaşırken cilde de zarar vermez aksine cildi korur ve besler. İlk kullanımda kaşıntıyı yok ettiğini ve devamında da yarayı iyileştirmeye başladığını gözlemleyeceksiniz. Düzenli kullanımda sedef hastalığını iyileştirir.

STELARA ne işe yarar?

Stelara (ustekinumab) IL-12 ve IL-23 yolağını bloke eden tek biyolojik ajandır. Bu, siklosporin, metotreksat ve PUVA'yı da içeren diğer sistemik tedavilere yanıt vermeyen (kontrendike olan veya bu tedavileri tolere edemeyen yetişkinlerde) ağır şiddetli plak Psoriasis tedavisinde kullanılmaktadır.

Metoart con nedir?

METOART sitotoksik ajanlar sınıfına ait bir folik asit antagonistidir. Etkin madde olarak antimetabolit olan metotreksat içerir. METOART DNA sentezini engelleyerek etki gösterir. METOART njeksiyonluk çözelti içeren kullanıma hazır bir şırınga ve enjeksiyon iğnesi ile karton kutularda kullanıma sunulmaktadır.